Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2007, 00:30   #2592
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

@c18

1.nigdy nie lizalem komus dupy w odroznieniu od ciebie lizusie - podaj choc 1 przyklad bo ja np nigdy nie mialem problemu z exp limitem i nigdy o to nie sapalem do nikogo nawet swoich kolegow. a z Muratem rozmawialem na ventrillo duzo razy i jakos nigdy nie poruszalem tematu exp limitow lol ty wszystko wiedzacy noobie... a ty ile razy z nim rozmawiales ze tak po imeiniu jestescie? on nawet nie ma pojecia kim jestes no ale to jest "murat" dla ciebie... to mi przypomina jak j. tomaszewski mowil na jednych mistrzostwach jako komentator o m. klose per "mirek" - mirek to mirek tamto, bo mirek duzo bramek strzelal to juz jest "moj kolega mirek"... a "mirek" pewnie nawet nei wie kto to tomaszewski... tak samo robisz ze "swoim kolega muratem" ale zrozum ze to smiesznie wyglada w twoich ustach...

2. na mint padlem bo nie mialem neta a jesli tak botowalem to czmeu mnie nie ubiles nigdy klopsie skoro taki pvp masta z ciebie? jakbys choc raz expil na mint to bys wiedzial ze na 100 lvlu nei chodzi sie tam dla expa tylko dla loota i co 10 minut ktos przylazi zadajac glupie pytania - no ale wg ciebie ja botowalem i nikt sie nie skapnal nawet arc choc bylby to super reason do ubicia mnie...

3. nie zabiles nigdy zadnego z moich rl bo po prostu takich osob tu nie ma

4. shamala? a co mnie obchodzi ze przed nim uciekales? niedlugo bedziesz sie chwalil ze utani gran hur nacisnoles a ja nie moge...

powiem ci cos takiego. jak juz wczesneij zauwazylem masz problem z wlasna osobowascia. szukasz samego siebie, prubujesz tego i tamtego i to normalna rzecz w twoim wieku. stad takie twoje zachowanie od skrajnosci w skrajnosc - uwielbianie i wchodzenie w dupe jednym vs obrazanie drugich. z jednej strony wiesz ze jestes nikim i nic nie reprezentujesz soba z drugiej strony nazywasz sie legenda. mowisz jaki to jestes honorowy a z drugiej strony wlazisz szwedom do dupy ze az oczy pieką.... tych skrajnosci w twym zachowaniu jest wiele. budujesz a przynajmneij prubujesz budowac swoja pozycje klamstwami oszczerstwami itd a tymczasem recepta dla ciebie jest zupelnie inna.

zacznij w koncu leczyc przyczyny a nie skutki w tym poszukiwaniu samego siebie. najpierw pozbawiasz sam siebie honoru lizac dupe coponiektorym a potem probujesz nadrabiac to obrazajac innych i pokazujac jaki ty to byku jestes... dam ci dobra rade - nie trac honoru lizodupstwem to nei bedziesz musial potem go szukac w obrazaniu innych...

prubuj dalej a napewno kiedys sie uda. zycze powodzenia!
Naro jest offline