@ Guodek
<3...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Myllion
omg Fin'er, o ile mnie pamiec nie myli to ostatnio sam mowiles cos tam o klotniach, ze przesadzaja itepe. a teraz sam prowokujesz klotnie chwytajac sie roznorakich pierdol typu "sadzic" nie kazdy tutaj bedzie pisal z ą,ę,ż i innymi gownianymi znakami, takze nie prowokuj nastepnych klotni, bo juz na prawde o byle co sie czepiasz  , jego avatar jego sprawa.
|
Kk, z sadem przesadziłem, ale nie będę obojętnie patrzył na to drugie - rasizm w czystej postaci. On chyba nie wie kim był Adolf Hitler i jak wiele złego uczynił ten człowiek.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacov89
Ok Chlopaki, mialem swastyke bo nie lubie panow z gwiazda dawida. Teraz jest Bodzio helikopter i nie ma co rozdrapywac starych ran. Bodzio w awku nie zmienia faktu ze nadal moja postawa wobec panow z pejsami sie nie zmienia.
|
No to już całkowicie straciłeś mój szacunek. Czym oni Ci zawinili? Zrozum... życie to nie Tibia, że idziesz i mówisz do jakiego miasta się chcesz przenieść z Rooka. W życiu nie wybierasz sobie narodowości przy urodzeniu. Rozumiem, możesz nie przepadać za tym a tym gościem, ale żeby od razu cały naród przekreślać ? Śmieszny jesteś...