Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2007, 02:13   #3887
Blacov89
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post

No to już całkowicie straciłeś mój szacunek. Czym oni Ci zawinili? Zrozum... życie to nie Tibia, że idziesz i mówisz do jakiego miasta się chcesz przenieść z Rooka. W życiu nie wybierasz sobie narodowości przy urodzeniu. Rozumiem, możesz nie przepadać za tym a tym gościem, ale żeby od razu cały naród przekreślać ? Śmieszny jesteś...
Wiesz co? Jak nie lubie kogos, czegos z jakiegos powodu to poprostu tak jest. I nie zabronisz mi tego, jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal.
Nie wiem o co chodzi ci? A polacy krzyczacy chociazby w tibii jebac szwedow itd, np tez kiroy nie ukrywa swojej niecheci do turasow. Tez sa smieszni? Akurat w przypadku tych klnacych dzieci to sie moge zgodzic nawet. Smieszne napewno za to jest bezsensowne wszczynanie klotni, ktora prawdopodobnie zakonczy sie w nie inny sposob jak poprostu zamknieciem tego tematu. Wiec z mojej strony to wszystko na temat.. Szczerze to twoje zdanie na moj temat mnie malo obchodzi, jedyne co to mozemy podyskutowac na tematy ktore dotycza lub inaczej powinny dotyczyc spraw zwiazanych z gra, a dokladniej zwiazanych z tym serwerem. Przemysl to i nie pisz mi ze jestem smieszny bo mnie nie znasz wcale.

@topic

Co mnie bardzo rozsmieszylo co powstanie kolejnej gildi asslickerow pomagajacych NG. Ci ludzie nigdy sie nie naucza co to honor...
Pozdro Mentor i Cass..

Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 12-04-2007 o 02:15.