Program? Sony Vegas 7.0 najprawdopodobniej, bo w nim sa wszystkie efekty wykorzystane na filmie. Chociaz efektow bylo malo i nie dawaly za duzo.
@film
Muzyka leci w tle bez zadnego powiazania z akcja. To, ze jakies 1 (!) slowo w tekscie piosenki pasuje do akcji to moze juz lepiej sie tym nei chwalic (i nie wywalac tego slowa wielkim napisem na caly ekran). Co ma znaczyc "boom selekta"? Tego to juz nie rozumiem.
Rownei dobrze mogles dac film bez dzwieku i powiedziec, zeby kazdy sobie cos w winampie puscil sam wedlug uznania, bo jak juz ktos napisal rege/R&B nie pasuje do Tibii :>
Sam robie wlasnie film z wojny na furorze i wiem, ze trudno dobrac muzyke do filmu lub akcje do muzyki, ale w niektorych fragmentach mi sie to udaje.
Za to bardzo dobrze udaje mi sie tekst piosenki do filmu dobrac

"let the bodies set the floor"
"it's time to play the game!"
"I am the game, you don't wanna play me
I am control, there's no way you can shake me
I am your debt and you know you can't pay me
I am your pain and I know you can't take me
Play the game
You're gonna
be the same
You're gonna
change your name
You're gonna
die in flames" - cos od Imargama do taifuna

Moze ktos dac linki do tibicams z filmami na ktorych pada Czipsu? Mam juz 9 fragow zgrane, ale to jest ~7 minut :>
Co do twojego filmu to wedlug mnie wziales super akcje w .rec i zrobiles taki sobie .w.m.v :/
Dobry poczatek, ale chyba Ci sie potem pomsly skonczyly, a chciales na sile szybko film skonczyc. Ja wole poczekac na nowe pomysly i dokonczyc za jakis czas, niz dawac film jako-tako zgrany z .recow + pare napisow. Film o Defenders of Ulthuan robie od ~2 miesiecy, bo chce zeby byl naprawde dobry, a nie skonczyc w weekend i postowac :>
Zmarnowana okazja.. teraz tyle filmow o Furorze, ze trudno bedzie mi zrobic cos dobrego, ale sie przyloze i moze sie komus spodoba