Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism
czyli co kolwiek robi to robi zle ? nie zapominaj ze tibia mozna zarabiac
inni siedza przy lopacie 10 godzin i pracuja a on moze siedziec 10 h przy monitorze co lubi i zarabiac tez kase  jak dla mnie jedyny minus ktory on posiada to ze gra na non pvp ;p
|
Nie, nie źle. Tylko tacy ludzie wydają mi się lekko żałośni. Kto normalny siedziałby 10h przed samą tibią, i gadał, że jest normalny? Dobra, teraz mnie zjedzcie, zbesztajcie lub zjedzcie jak szmate, bo gracie 10h dziennie i jesteście normalni. Jak to większość w tibi.
Omg? Weź się zastanów. Traktujesz tibie jako prace? A jak będziesz miał 30 lat i starzy cię wyjebią z chaty to co? Pójdziesz do kolegów 'pracować'? Ja jebie, jakie debile tutaj się wpisują...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
Jest wiele osob na mniejszych lvlach co graja wiecej i jakos to nikomu nie przeszkadza.Chce se grac to niech se gra ,powinno to was niewiele obchodzic . Wkoncu to jego zycie , lepiej zastanowcie sie nad swoim.
|
Bo są oni mało znani, i wszyscy myślą, że to jakiś 'hujowy noob co nie umie grać w tibie i jest beż rl życia'. A jak Mateusz jest znany i ma duży lvl to co? Już nie jest jakimś 'nubem' dla innych bo ma w końcu 300 lvl, więc jest cool? Jak ma duży lvl to odrazu jest cool w tibi, na realu niby też jest cool ma czas na wszystko, to u niego dzien kurwa ma 40h?