Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Twoj_Miszcz
ja pierdole,czy ja siebie czepiam twoich skilli po 60 na 45 lvlu ? a na zerku padlem bo nie zadzialal hotkey -.-' a tak wogole to jak sie wszyscy na mnie uwzieliscie to se piszcie dalej jaki to ja slaby i gluuuupi,bo przeciez wy nigdy nie mieliscie 25 lvli i nie mieliscie poczatkow z tibia ; o i tak to co na mnie piszecie mam szczerze w dupie bo gowno wiecie a wypowiadacie swoje "tezy" jaki to ja noob jestem 
|
Jak ja miałem 25 lvl to nie wrzucałem tutaj fotek bo wiedziałem, że to żałosne.
A może zaczniesz mnie pouczać jak sie gra...??? Skille 60, albo jesteś ślepy, albo tempy jak but. Bo jakbyś nie zauważył to mam skille 69/67 i blisko 70.
I gram na świecie pvp, więc nie mogę skillować do 80/80 bo mnie ubiją i stracę 2 skille. A jak masz zamiar mnie uczyć to lepiej popytaj z kim rozmawiasz, bo gram w Tibie 4,5 roku i miałem na Calmerze 61 EK -.-.
No na razie wszystkie tezy są trafne jesteś noobem. I nikt się na Ciebie nie uwziął tylko był tu już jeden taki, który od 24 lvl codziennie dawał bez sensowne fotki jak to on wbija 1 lvl dziennie. Ani to fajne, ani ciekawe. Dobrze, że wkleiłeś ten 25 lvl, a nie kolejny 18 lvl czy jaki tam miałeś.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.