Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mazgier
Musi na POH-u jakieś inne GSy żyją niż te co ja na codzień widuję... Mam level tak jakby ponad 2x wyższy niż 50, moje średnie hity z visa plasują się około 190 i jakoś, cholera nijak nie potrafię się wyrobić z 1 marnym GS-em w 10 sekund. Nawet gdyby GS stał nieruchomo to walnięcie 6-7 razy z visa z podpórką z WOCE zajmuje dłużej. A tu jeszcze albo mi się bydlę przesunie i trafiam w powietrze, albo muszę walnąć poison spidera coby mnie 3 sztuki na raz nie waliły albo muszę spamować jak ten głupi exura gran bo mi pasek hp się zrobił zółty. Ale to akurat może wina tego, że nie mam takiego dobrego eq jak opisałeś (marny golden set z demonką i demon helmetem) bo mnie permanentnie GSy walą za 150-200+ hp. No, ale skoro 50lev w crown secie, ze swoimi 395hp, potrafi brać na klatę 2 to widać sporo jeszcze muszę poćwiczyć... (a juz serio, to czy są jakieś granice w opowiadaniu bzdur na temat sorców czy idziemy juz całkiem na żywioł???)
|
Coś nie chce mi się wierzyć. Oglądałem naprawdę, tysiące filmików z takimi właśnie huntami i sorc z crown setem od GSA obrywał MAX za 80. I to w dodatku co 2 - 3 uderzeniem... To ja nie wiem, o czym my w tym momencie rozmawiamy. Tak, czy siak - GS zostanie niewątpliwie DUŻO szybciej zabity przez sorka/druida, niż przez palka (a już o knightach nie wspomne). Coś chyba z tymi hitami przesadziłeś, co

?
A tak BTW, to dużo bardziej preferuję mieć władzę nad swoim trafieniem lub nie trafieniem (przecież to tylko od Twoich umiejętności zależy, czy trafisz, czy nie trafisz z evisa). Knight/pałek nigdy nie ma takiej władzy... Ja na (bardzo ciężko wbitym) 83 diście potrafię rozwalić DSa w (tylko -.-) 20 boltów. Oczywiście czasem dostaję olśnienia i DS pada po 4 boltach... Ale, niestety, ja NIE mam władzy nad tymi "olśnieniami"...