Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2004, 13:14   #6
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok

Shin Chan ma numer GG 1558308
Domyślny

Rasy w Tibii <jaknie chce ci sie czytac to zonk>

1. Polakos-pospolitus
Nicki w stylu Radosny transwestyta" albo suggest name...
0utfity zapozyczane z innych graczy albo flagowe...
Odzywki: Dasz cos plis , hakneli mnie plis, polakowi nie dasz albo na trade na caly ryj ej polaki pomozcie jestem z roka dajie cos plz polska rzondzi!<heh>
lvl najczesciej ponad 15 nie wychodza chyba ze ktos im powie ze sa inne potwory niz trolle i roty
przecietny wiek:12 lat

2 Brazucas americus
nicki : suggesd najczesciej albo jakies br nazwiska
outfity : tecza ma mniej kolorow
odzywki :BR? i sim aha i jeszcze puta wiecej nie znam:/, a angielski to omg :aj dond spik inglis
z levelami tak jak u polakos
przecietny wiek :10 lat
cZASEM W****IA JAK stanie z 17 br kolo depo i na jednakowy outfit i sie kreca i mysla ze tancza spamujac przy tym, raz zrobilem ue ale autoban na 30 dni :/ juz nie robie hyba ze ktorys ma skulla

3.charakteros Normalus .stanowia 10 %ogolnej populacjii jest to Elita ktora wywodzi sie z roznych krajow , mowi po angielsku w stopniu zrozumialym, nie kradnie <przewaznie>i wie jak zlapac 30 lvl +
nicki:znaczace cos ewentualnie budzace groze lub szacunek
outfity: wlasne , majace sens, wymyslane metoda prob i bledow
odzywki :typowe skroty tibijskie
przecietny wiek :17 lat

4.Terminatorus cyborgus>
Osoby ignorujace wszystkie poprzednie grupy i skupiajace sie na wlasnej osobie oraz na massowym expieniu, zaslepione checia wladzy i pieniedzy
nie nawidzone prze wiekszosc ras
nicki : :/ dziwne ale budzace szacunek <bubble >lol
outfitrzewaznie zawsze ten sam
odzywki ; nie wiem jeszcze zaden sie do mnie nie odezwal
przecietny wiek :25 lat :/
przyklady Bubble, alfonzo, wurzel :/

5 debilus hakeros
ludnosc rdzenna tibii , powszechnie nienawidzona i tepiona , ludnosc pasozytnicza , zerujaca na swoich ofiarach!!!

6. Gm's
Lolqi jakich malo , clowny tibijskie ktore rozsmieszaja ludzie swoimi updateami a ich najlepszy trik to cofanie serverow , ludzie az placza ze smiechuuuuuu!!!!

7 NPC to zloby ktore skupuja zlom tylko ****a czemu jeden NPC nie mozne skupowac wszystkiego w jednym miescie ....

Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!
Shin Chan jest offline   Odpowiedz z Cytatem