Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2007, 18:08   #602
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mbaton Pokaż post
Czy Ty widzisz co piszesz? Jakby to była słabsza gildia to by nie wygrała/nie wygrywała wojny. I aby przemówić do Twojego rozsądku: Nie oceniaj gildii po levelach jej członków, nie mów o niej "słabsza" bo nie ma w swoich progach 280ms'a. Żal. A poza tym nie wystarczy mówić "Będziemy jak Vision i wygramy wojnę!"... Duski może i mają LEPSZE WARUNKI, lecz sam wiesz jak jest. Pewnie nie raz myśleli w.w. sposobem i wyniki walk były 5+:0. A ja zacząłem grać na Xerenie, a w tym temacie o furo mogę się wypowiadać będąc trochę w tym temacie. Dziękuję, Bayo~
Mi chodzilo o staty tych dwóch gildi na erig.net Duski sa wiele silniejsze od Vision wiem jak tam sie potoczyla wojna bo wiele o tym czytalem i filmów widzialem. A co do tego ze tengu ma wieksze lvle to nie znaczy ze umieja dobrze wojne przeprowadzic. Tengu przecierz przegralo juz war na innym serwie i do stali kika z serwa tak wiec moze i my bysmy im dali rade

Ale na tym forum nie mamy co pisac o war bo zawsze znajdzie sie uczynny nobek który przekaze wszystko szwedom.

Ostatnio edytowany przez Freddd - 12-04-2007 o 18:13.
Freddd jest offline