Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2007, 18:46   #3898
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacov89 Pokaż post
"jedynie prawo moze mi tego zabronic a jak narazie to nie ty stanowisz prawo w tym kraju i obys nie zaczal" - czytanie ze zrozumieniem tobie tez nie zaszkodzi
Ok pokusze sie o zinterpretowanie tego specjalnie dla ciebie. Otoz napisalem ze prawo moze mi tego zabronic ( w sensie caly czas zabrania jak sam slusznie zauwazyles, ale jak dotad nie zostalem ukarany za to nie liczac smiesznego zbanowania konta na jakimis forum)
ROZUMIESZ?
Na szczescie Polska to spory kraj i prawdopodobienstwo ze sie spotkamy nawet przypadkowo sa mniejsze niz w totka.
Pozdrawiam
Wychodzisz z głupiego założenia... Bo z tego co powyżej napisałeś wynika że, jeżeli byś mordował ludzi na ulicy to ja widząc to, nie mogę Ci zwrócić uwagi, że robisz źle bo nie stanowie prawa? ( oczywiście hiperbelizacja zamierzona )

W prawie polskim istnieje też takie coś jak odpowiedzialność cywilna... Jeżeli widzę, że komuś okradają sklep lub jeżeli kogoś biją na ulicy polskie prawo zobowiązuje mnie do tego, by powiadomić o tym, odpowiednie organy władzy...

Niemyśl sobie, że jestem jakimś filosemitom - bo za takiego się nie uważam. Ale nie rozumie co poniektórzy widzą dobrego w założeniach A. Hitlera...

@ Daarota i inni co mają lagi

Ja wam dam swój net, a wy mi dajcie swój czas którego mi tak brakuje .
Ja lagów nie mam od dawna

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 12-04-2007 o 18:49.
Fin'er jest offline