Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2007, 18:56   #1611
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
Ader jestes cieciem NIEWIESZ NIE UDzielaj sie

6 :0 Battle edron mass log gdy jeszcze Garimo byl z Kazadum
Na vilumei siedzial ktos inny nie on sam sie potem przyznal

Tak mori Sfragowal pol Aow ktore potym jak go bilo bylo ztrapowane i mori mial jak sie niemyle 3/4 fragi z 7 osob AOW ktore tam byly

A co do banow to my wygrywamy w Fragach sashuahsua kto bana by mial Cchyba tylko Gaura no i vers ma troche fragow Gz dla nich poza nimi niewidze nikogo do bana ^^
Bolter... Naucz się pisać, dorośnij, a potem wróć na to forum.. zaniżasz poziom tej konwersacji! Używanie słowa cieć tylko pokazuje, że nie masz absolutnie żadnych innych argumentów poza wulgaryzmami... żal.pl
Jak wy jeszcze kwalifikujecie fragi sprzed pół roku z poprzedniej wojny do TEJ wojny no to powodzenia
3/4 fragi z 7 osób.. to faktycznie CAAŁAAA POŁOOOWA AoW.. tam jest z 60 osób, matematyki uczył Cię osioł.. albo po prostu wymagasz powrotu do podstawówki.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter
my wygrywamy
Wy, czyli kto? Bo ja nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek z "was", zabił kogoś.. może Ancient Sorcererr fuksem fraga złapał jak ngbotowaliście na openie.. a Ty kim jesteś?
Kogo zabiłeś? Dzięki mnie padł za kozakowanie Seq, a dzięki Tobie kto padł?
11 level druid noobchar czyjś? Czy w ogóle nikt? No pochwal się fragami =D

Chyba już naprawiłeś tego kompa, co? Jakoś tak bardziej aktywny jesteś >

@Galadorm
On nie zabijał go bez powodu. Powód jak najbardziej był. To WY poszliście go odbić, zresztą nie oszukujmy się - 30 minut po fakcie - i w ten sposób się załapaliście na to. Bynajmniej mieliście szansę - Rysiu ostrzegał, że to się tak skończy. Ale, przez wzgląd na stare czasy, mam nadzieję że akurat Twój payment będzie niski. ;>