Koniec z Tibia.
Tak jak w temacie koncze z Tibia. Wszystkim z Nova dziekuje za pomoc jak i z tego forum na Tibia.pl. Koncze dlatego ze wszyscy z rl mysla ze ja IP blokuje a w cale tak nie jest. Niech podnieca sie ze mnie juz nie ma w tej grze. Nie mam ochoty stac i byc caly czas huntowany dlatego koncze. Przezylem niemal wszystko w tej grze poprzez dedy od potworkow, pk do hacka. Poszlo sie j**ac stania po 1-5h w miejscu robiac runy i sobie oczy psuc, 11 miesiecy charowania na mlvl, lvl, skille i eq sie pie****ic poszlo. Komentujcie to jak chcecie mnie juz tutaj nie ma, pozdrawiam wszystkich z forum jak i z Nova. Trzymajcie sie dobrze i niech wam sie powodzi. Nie piszcie postow typu na 95% wrocisz, daj mi swojego chara plx czy cos w tym stulu. Co by tu jeszcze napisac? Czasami na to forum bede wpadal zeby z wami pogadac lub udzielic jakis rad. Mialem cel zeby zrobic sobie 10 bp hmm i za to zrobic 28 lvl, potem 30 i 50 mlvl i tak dalej i tak dalej. To tylko gra wiec nie bede sie wiecej rozpisywal. Chcialbym jeszcze pozdrowic kilku kumpli z ktorymi najlepiej mi sie "gadalo" i z ktorymi juz nigdy nie pogadam (morze czasami na gg):
- Jackoo Knight (elo Jacek)
- Binek (best friend in The Tibia)
- Druidka Burneda (ktora odeszla od nova 2 miechy temu)
- Wanig (co by tu napisac)
- Kiroku (najlepsza kumpela z calej Tibi)
- Rafi The Knight (ktory juz nie gra w Tibie zazwyczaj)
Jezeli kogos zapomnialem to sry. Narazka all! Moj char to Vilejuw jak bedzie czasem zalogowany to ja gadam z kumplami (w co watpie) albo bedzie nim gral kto inny.
Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 05-10-2004 o 14:37.
|