Osobiście mógłybym tutaj zaznaczyć dwie opcje,lecz zdecydowałem się na ulepszanie.W wielu grach MMORPG,można ulepszyć swój miecz,dodając mu ataku,można ulepszyć zbroje-dodając obrony.Najczęsciej do tego służą różnorodne kamyki,których w Tibii raczej nie ma ( nie chodzi tutaj o Small Ston'y).Dobrze by było,aby także jak w innych grach MMORPG bronie/zbroje psuły by się,a także miałyby specjalne atrybuty,naprzykład częstrze trafianie,lub wzrost zadawanych obrażeń w czasie kiedy udeżamy,czyli im dłużej walczymy,tym większe hity wchodzą.Różdzki naprzykład dawałyby 10% większe obrażenia od Ue itp,to napewno urozmaiciłoby gre,a h-levele mogłyby się nieustannie przebijać w coraz to lepszych itemkach.A nie jak jest teraz.Kupisz mpa i do końca gry z nią chodzisz,tak jakby była niezniszczalna,rarów jest niewiele,a bardzo łatwo je wylotować/zdobyć..Takie moje zdanie.Lecz to i tak tylko marzenia,pozostaje mi tylko dzielić Tibie z innymi grami MMORPG.
EDIT: Tibia,jest troche specyficzną grą..Ponieważ w innych grach MMORPG ceny nieustannie rosną i rosną,a w Tibi jest przeciwnie.Chodzi o to,że ludzie tak bardzo chcą kupić ten item,że się przebijają i za zbroje która stoi 500k,sprzedałem za 1,2kk.Ludzie się przebijają a później Ci,którzy sprzedali te itemy po droższej cenie już zostają przy niej i tak w kółko i wkońcu item zdrożał (mowa o innych MMORG'ach)
Signed
Ostatnio edytowany przez Smoly - 12-04-2007 o 20:34.
|