Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belizariusz
Tibia, MMORPG które wygląda jakby była grą na pegazusa. Teoretycznie liczy się klimat, ale ta gra już dawno go utraciła. Jedyne co ona daje to.....hmmm.... ona nic nie daje tylko zabiera czas
|
Kazda gra zabiera czas, wiecej, kazda rozrywka zabiera czas ! omigosh wszystko zabiera czas!!
Cytuj:
Dojście do wniosków, że prez owa grę straciłem w życiu wiele casu, zajęło mi 1.5 roku, czyli tyle ile w nia gram. Grałem prawie codziennie, ogólnie można uznać że jakoś godzinke dziennie, co przz caly czas mojego grania daje jakies ponad 500 godzin.... tyle życia zmarnowane.
|
Ty... jak juz zbiera ci sie na zwierzenia to szczerze... bo ta "godzina dziennie" to az smieszna jest... ja wiecej czasu te forum przeglądam o_O
Cytuj:
A możę moderatorzy usuną ten temat, chociarz pisałm go tak aby nie łamał regulaminu, kto to wie...
|
Przeczytaj jeszcze raz akapit pt. "Spam"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Belizariusz
Jak ktoś to lubi to niech gra, ale Ci, których znam i graja w tibie odbieraja to w taki sposób- "Jutro muszę wbić 80 lvl, inaczej zmarnuje tyle czasu i ktos mnie wyprzedzi w lvl". Taka jest przykra prawda.
|
A kogo to wina ze sie z zadajesz z jakimis maniakami?