Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2003, 19:25   #35
Ulrek
Użytkownik Forum

Ulrek's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003

Ulrek ma numer GG 2872951
Domyślny

... desperatom u których w domu tylko jedna osoba korzysta z kompa.

Programy do logowania się? Pierwsze słyszę, ale to i tamto drugie (programy które same wpisują hasła, czyli makra), są 100% nielegalne.

AFK'erzy cieszą CIP-ów. Zabrzmiało to tak, jakby CIPy to były straszne mendy które liczą tylko na zysk.... Helbreat, mimo że ma gorszy serwer, to jednak ma lepszą grafikę i posiada dźwięk i w dodatku jest całkowicie bezpłatny bez żadnych ograniczeń.

"Buy pacc and stop whining about your death". Dostałem kopa, ale akurat wtedy nie zginąłem (na szczęście ktoś pozabijał potwory które mnie atakowały). Myślałem, że zabiję tego gościa, który to powiedział... laleczką voodoo (i uprzedzając kolejne pytania - nie, nie ma takiej broni w tibii).

Mnie też wkurza to durne opóźnienie, które powoduje, że tabela postaci pokazuje się po 30 sekundach, no cóż - komera rulez a CIPy dobrze wiedzą jak wyżulić od nas kasę.

Napewno o wielu rzeczach zapomniałem, bo chciałem napisać jeszcze więcej, ale dodam tylko że ja mogę się zalogować tylko w godzinach porannych, kiedy wszystkie szwedy grzecznie kimają, i mają powyłączane kompy, coby im nad uszami podczas spania nie szumiały.

EDIT:

Jak ty się nazywasz? Durex? Dupek?
No to posłuchaj mnie, Dureń, to właśnie przez takich jak ty porządni ludzie logują się przez 2 godziny, by wykorzystać ten czas maksymalnie (np. na trening, chociażby AFK), a potem grzecznie się wylogowywują. Tak więc nie uważam żeby w twoim sposobie było cokolwiek genialnego! Kapujesz?

(Chłopaki nie płaczą rulez).