Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2007, 20:53   #1697
Smoly
Użytkownik Forum

Smoly's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Czy wyrzucenie Teddy Beara,Demon Arma,Soft bootsów,Demon Helmeta,Green Gema(...) na ziemie,się liczy? .To tylko cząstka rarków xD..Nie no to taki żarcik.

@topic:Tak na serio to właże sobię na D lair na Edron i patrze liścik.I jest napisane tak : XXXX hunting here.I will be 1 hour else.If you have problem/question,message me <-- coś w tym stylu,w każdym bądź razie chodziło,że zostanie jeszcze 1 godzinke.No to chciałem sobie na edron poexpić,bo veno zajęte,ank zajęte to piszę do tego człowieka.Na co on mi odpowiada,że opuścił już,cave jest free i moge spokojnie expic.No to sobie expie expie i nagle zauważam pod ciałem DL'a bag,z ciekawości sobie otworzyłem i patrze,a tu 4 dragon shieldy,2 serpenty,energy ring i d hammer.Napoczątku byłem troche ździwiony,więc znów napisałem do delikwęta.On powiedział,że on sobie robił lootbag ze wszystkiego co mu wypadło,tylko kase brał do bp,ponieważ był wypełniony manasami i miał tylko 100 cap,a przyszli goście i go chcieli zabić,więc uciekał i nie wzioł lootbaga.Powiedziałem mu,że mu oddam lootbag,po czym po huncie podeszłem do depo w Edron i oddałem mu.W zamian,za to że postąpiłem dobrze,odstąpił mi 4 dragon shieldów.

Jednakże,to było jakieś 20k,znam kolesi co kradną lootbagi po 50k,z mintwallin itp,ale ja nie kradne bo to lamme.

Tylko jeden klik,a jak pomocny (;

OWNED

Signed
Smoly jest offline   Odpowiedz z Cytatem