Dzięki za link do filmu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesior
@film
. Nie ocenie filmu jako dobry, bo nie znajac wojny z filmu nic sie dowiedziec nie mozna. Czasem bija gosci z Vision, czasem z Dusskines. Nie pisze kto pada i jaki ma level.
|
Krytyke przyjmuje bardzo otwarcie, jednak tutaj nie mogę się z tobą zgdzić. WMV można robić w różny sposób i są one niejako podsumowaniem wojen skręcanych w TibiiCam. Ja wybrałem bardziej dynamiczny sposób... Spójrz powiedzmy na "Endless Shine The Killing", tam nie ma zbyt wielu informacji, a jednak jak dla mnie to jeden z najlepszych skręconych filmów dotyczących tej gry.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesior
Jak chcesz robic dobre filmy to musisz jakis program bardziej zaawansowany sciagnac, bo z WMM to idziesz na latwizne (tam nie ma co robic, wiec nic nie robisz). Nawet lvli nie sprawdzieles kto na jakim padl i nie zrobiles napisu. W WMM nie da sie zrobic napisu na filmie? :>
|
Dobrze wiedziałem jaki lvl mają umierający... ale uznałem za zbędne wpisywnie tego. A ironie dotyczącą WMM przyjmuje do wiadomości i prosze o zaproponowanie jakiegoś dobrego programu. Sony Vegas, Ulead VideoStudio??
Podsumowując, dobrze zdaje sobie sprawe z niedoskonałości moich filmów, jednak uważam, że preferujesz inny styl tworzenia WMV...