Zgłupiałeś?Paladyn to najlepsza profesja,jaka mogłaby mi się przytrafić! Nigdy bym go nie zamienił na jakiegoś sorca czy knighta.
Ja nie wiem ludzie,co wy macie do tego treningu pallem?Czy to filozofia iść z jakimś W hammerem,czy innym clubem/axem/swordem na trolle i pozbierać włócznie?Później nazbieraj 20 i idź je wystrzelać i później znowu idź po włócznie i idź strzelać.Ot cała filozofia treningu ;|.
Paladyn jest dla mnie najlepszą profesją,ponieważ jest najlepszy w PvP(moim zdaniem),w PvM także nie odbiega od innych profesji,jest nawet lepsza niż Knight.W PvP roxuje,dlatego że może strzelać na odległość+ ma możliwość używania wszelkich run do ofensywy i defensywy (SD,Magic Wall itp).Ma więcej życia niż sorcerer,lecz mniej niż Knight,co sprawia,że także potrafi wytrzymać nie jedno combo,ma więcej many niż knight,lecz mniej niż sorc/drut,co sprawia,że może dużo razy użyć vit'y/gran'y/hur'a/m.shielda itp.Z potworami radzi sobie dobrze,a pall z dobrym shieldem okaże się lepszym blokerem niż knight,ponieważ on się raczej vitkuje,a nie uha,więc trzeba będzie kupić mu manasy,a nie uhy,co wychodzi,że za 2 bp manasów zapłaci mniej niż 1 bp uhów,a zużyje więcej vitek,niż te 20 uhów w bp.Kolejnym plusem dla palków jest to,że w update ma być wybalansowanie profesji,więc już nie będzie tak ciężko,jak to sobie niektórzy myślą (o ile wogóle jest ciężko).Sam mam palka na dość dużym levelu,na kase nie narzekam i nigdy nie narzekałem,być może w czasach kiedy miałem 30 lev,był mały niedobór pieniędzy,ale to wszystko napewno się ustatkuje i wyjdzie na +.
Signed
Ostatnio edytowany przez Smoly - 12-04-2007 o 21:22.
|