Na tym obrazku widać jak bardzo wystraszyli sie panowie z pewnej gildi po tym jak obiecałem im ze nie dadzą rady wbić rekordu w kupowaniu mf . Brzmi absurdalnie ? owszem i jest . Pewien extutor łamiąc kilka zasad tibi usiłował mnie zastraszyć abym nie probował uniemożliwić wbicia tego rekordu. Jak później sie okazało nie chodziło o kupowanie mf a o wbicie ponad 10,5kk expa w jeden dzień . przy okazji tego dziwnego incydentu natrafiłem na nikczemny proceder uciskania słabszych graczy przez starych wyjadaczy. układy owego gracza z mistrzem powodują niemałą ilość problemów mojej gildi. "[175]: jezeli bedziecie podskakiwac tak dalej to kariera dla niektorych osob z waszej gili zakonczy sie bardzo szybko". tym zdaniem potwierdził swój bardzo agresywny charakter oraz odsłonił jakim sposobem członkowie tej gildi biją level za levelem uciekając przed prawem i innymi playerami. przypominając temat driti sprzed paru tygodni mozna zaobserwować jak bardzo niegodni zaufania sa Ci gracze... ciesząc sie ze sami zblokowali dritie mowiac ze nic im nie mozna zrobic gdy tylko przyjdzie co do czego uciekaja sie do klamstw falszywych raportow zasłaniają sie prawami które sami łamią... gdy koneksje z mistrzami zapewniaja im nietykalność