Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rubi
Czytam sobie tak to forum i dochodze do wniosku ze każdy ludek zaczynający grać w Tibie powinien przechodzić jakieś psychotesty, bo widze że niektórym tu "obecnym" zanikła całkowicie inteligencja, albo nigdy jej nie posiadali niestety. Moze powinniście iść na jakis spacerek poodychać świezym powietrzem, dotlenić pozostałe szare komórki, które jeszcze wam zostały a nie wyzywać się i jechac po sobie jakby Tibia była całym światem.
Ludzie to tylko gra!!
Pozdro
ps. "Obecnym" czytaj jako C18 i rendevar
|
wiez mi ze w rl jestem spokojnym grzecznym(tylko przy rodzince

) chłopcem
a w tibie juz niegram od HoHoooo, a kisie lubie bluzgac bo z niego jest kawał huja i złodzieja... sam sie o tym przekonałem...-150k :< pozdro yama i jeb sie jeszcze raz ;]
Ps. to ze kogos bluzgam na forum, to nie znaczy ze dalej gram w tibie ><
PS2. przepraszam moderatorow tego forum itd za moje przeklenstwa, lecz nie moge tak bezsłownie patrzec na to jak "CI" ludzie uwazaja kogos za swietnego kumpla, a normalnie to on jest złodziejem, pozerem itd... moze tak go lubicie... Bo jestescie tacy jak on?! fałszywi i zakłamani we własnym swiecie ;<?!!?!?!?111
Mysle ze nie dostałem bana za moje wyrazanie emocji bo ci modowie ktorzy graja na iridi sadza podobnie o naszym "koledze, kisi"
pzdro 4 ;* ;Massior'ek,Pimol'ek,Adedin'ek,Fresh'asty,Kielek

), i reszta old friendow z iridi

)
PS x; jesli chodzi o iridie, to kompletnie nie wiem co sie tam dzieje bo... NIE GRAM =]]