Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mori's
wg moich informacji to jest szpieg Alliance w fagu
ponieważ
Soldek, Mc Woody Magus, Warrior Futurity, Ciamajdoss, Jajo pallek, Karol Fenek, Pewna pani, Magus Julion, Haruj, Hammer clubfighter to wszyscy rl jak większość gildii Bractwo Feniksa i tam wszyscy mają do siebie passy
Soldek grał Woodym, Warriorem, Karolem, Magusem może i Aimarem
Warrior grał Aimarem, Soldkiem, Woodym, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Harujem, Hammerem
Mc Woody grał Warriorem, Soldekim, Ciamajdossem, Jajo pallkiem, Karolem, pewna pania,
a Aimar de'Vrie miał kiedyś passy do Warriora, Hammera, Jajo pallka, Magus Juliona
po kolejne wszyskie te osoby znają się już za czasów początku Aurea a Aimar de'Vrie został stworzony po namowie jego rl siostry Vermy Thor i jej rl chłopaka
Beru Senwina
i z tego co zaobserwowałem to Warrior Fut~ wbił Aimarem około 30% expa, Aimar brał kasę z warriora na exp, blessy więc miał passy
jak widać w dziale Aurea Theard Aimar jest na 50% screenach warriora i na odwrót więc napewno to spy i sypie all warriorowi
innym powodem jest to ze Aimar mieszka 200 metrów od Williego a Willy to super friends Soldka
znając życie to Bractwo mają liściki na Aimara a te fragi to tylko dla picu żeby wejść do Fagu no i kto by się dał solo ubić 2 charami Aimarowi
coś za podejrzanie to wyg
|
Ja pierdole jestes zajebisty!! skad ty te informacje masz?! albo se jaja robisz albo juz nie wiem o co Ci chodzi!
nie wiem od czego zaczac ale ok.
1)Soldek, Mc Woody Magus, Warrior Futurity, Ciamajdoss, Jajo pallek, Karol Fenek, Pewna pani, Magus Julion, Haruj, Hammer clubfighter oni nie sa rl Aimara.
2)Aimar nie jest bratem Vermy thor.
3)Aimar nigdy nie widzial williego w rl.
4)Nikt nigdy nie mial pasow na Aimara.
5)Aimar de'Vrie nie miał nigdy passow do Warriora, Hammera, Jajo pallka, Magus Juliona,
6)Aimar zajebal solo tylko tego Mixora~
7)Jak Beru mogl byc chlopakiem Vermy thor jak ona mieszka w poznaniu a on w warszawie =o??
8)Aimar nie mieszka 200m od Williego bo Willy mieszka w mojej dzielnicy a Aimar na innej.
Ps. Aimar wpadaj jutro na picie =o