Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2007, 22:22   #1
Wojo123
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 04 2007

Domyślny Wiec mam bardzo poważny problem bo dostalem bana za uzywanie macro a go nieurzywalem!

Wiec opowiem wam cala historię .
Stałem sobie kolo slimia pod carlin i nabijalem moim rozwijajacym sie magiem(23lvl/29mlvl) i przyszedl jakis niemiły polak i zaczol mnie wyzywac i wypychac w strone rotwormów a ja majac zapas soula postanowilem sie zemscic i zablokowac respa mu i stanelem sobie na dole i blokowalem , on cos krzyczal ze reported itp ja miałem go w nosie bo koledzy mowil ze za blokowanie respa bana nie ma ale o dziwo gm przyszedl(nie mily pan powiedzial mu ze gram na macro) wiec pomyslalem ze jak sie wyloguje to nic mi GM nie zrobi(nie wiem jakim cudem no ale stalo sie) loguje sie spowrotem i widze ze mam bana wiec sie loguje na tibia.com i patrze i smiech ,spadlem z krzesła poniewarz widze taką informację """until May 10 2007, 16:56:44 CEST because of macro use (Auto logging when gm arrived, would not answer gm question)""""... i teraz prosba do was drodzy doświadczeni urzytkownicy forum tibia.pl prosze was o pomoc w odwołaniu sie do decyzji GM'a (akcja dziala sie na serverze luminera).

za wszystkie bledy ort. przepraszam ....
Wojo123 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.