Szczerze dla mnie to trochę hmm , żałosne ?
Mój stosunek do rtl. jest powszechnie znany wiec oszczędzę sobie długiego komentarza, nadmienię tylko że dla mnie "kumplowanie" Się z herganonem po tym jak sie odnosił do nich samych wcześniej było by hmmm poniżające???
Pewne postawy w tej gilldi są co najmniej żenujące.... Nawet gdy zna się kogoś czy tam jakiegoś komendanta, to nie wiem czy to jest fakt którym należy się szczycić.
Jak zamierza się coś komuś naprawdę zrobić to się tym nie chwali wszystkim do dokoła, jak panienka która straciła dziewictwo, tylko się to robi.
Najlepiej nabrać trochę skromności I mieć na uwadze że inni też wiele mogą tylko nie chwalą sie tym, a wy robicie z siebie pośmiewisko
Na koniec pozdrowienia dla "droma" wielkiego orędownika tej gildi to tez dla mnie jest obciach że koleżka który jest powszechnie szanowany robi z siebie stronę w tym "konflikcie" kasując posty na forum tibia.pl o wielkiej gildi rtl tylko dlatego ze uważa ich niby za swoich przyjaciół.
A wiesz myślę drogi dromie że oni lubią cię tylko za to, ze możesz napisać newsa że to wielkie rtl. zrobiło pierwsze w tibi poi... ewentualnie pokasować posty w których ludzie piszą o nich źle...
Ostatnio edytowany przez Foksik - 12-04-2007 o 23:40.
|