Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2007, 22:45   #445
Bishop_Xf
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
dodaj mu szybkosci, nie bedzie sie gada dalo ubic bo za szybko bedzie uciekal

przerabiane tysiace razy - _ten_ paladyn za cholere nie ma nic wspolnego z wyslannikiem Boga.

biorac pod uwage ze kazdy normalny gracz 95% czasu gry spedza samemu - bezuzyteczne.

czary w Tibii nie maja cooldownu, niezaleznie od tego ile many by to wymagalo oznaczaloby w praktyce ciagla niesmiertelnosc w walce z przeciwnikami nie atakujacymi na dystans

dziala na bossow czy nie ?

brak cooldownu - niesmiertelny knight.

zerzniete, do czego niby mialoby to sluzyc ?
1) Chodzilo mi, żeby Paladyn był troszke szybszy... tak 5 lvl szybszy od normalnej postaci.... to nie jest tak dużo ale daje wieksze szanse w walce...

2)Wiem tylko chodzilo mi o samą nazwę- jak ktoś wcześniej wspomniał-zle dobrali nazwe...

3) Skoro samemu to te aury również na niego działały by... lecz ten czas to przesada... powiedzmy 2x krótszy...

4)Chodziło mi, że odganiałoby te mniejsze potworki, jakieś summony, słabsze a nie bossa...

5)-II- Czyli działa tylko na summony i te słabsze potworki...

6) No to powiedzmy, że gdy to jest użyte potwory zadają 2x mniejsze obrażenie ale nie uciekają...

7) Chowaniec jak summon- pomaga w walce... lecz jako, że to nie jest zwykły summon więc nie znika i porusza sie miedzy poziomami tak jak postac... No moze ten pomysl to przesada... ale dla mnie zawsze jakos druid kojarzy sie z chowańcami czy przyzwanymi istotami...

Offtopic:
Vil czemu się tak przyczepiłeś do moich pomysłów?;>

Ostatnio edytowany przez Bishop_Xf - 12-04-2007 o 22:47.
Bishop_Xf jest offline