Bardzo ubogi pomysł.Ludzie zakładaliby sobie co rusz nowe chary,bo starym padli,albo żeby eq i kase przeżucać.
@topic : Osobiście,miałem przyjemność grać 56 palkiem na Infernie (huh dobrze,że pall xd ),było to dość dawno temu,jakieś 2~ miesiące ;].Powiem,że jest tam mniej noobów,niż na zwyklym PvP,No-PvP.Pewnie noobki boją się stracić swoje Chain sety na rooku.Gra była bardzo przyjemna,ponieważ lootbagów nikt nie zabierał,ludzie nie byli hamscy.Nawet nie zabijali za byle co,bo jakby chcieli to by sobie staneli pod depo,albo biegali po całej Tibi i wybijali wszystkich w pył.Tam było tak,jakbyś był jakimś mafiozą..Poprostu respect 100%,nikt nie wpadał na Dragi nikomu itp.Miałem okazje nawet sobie poexipić na ludziach,zabiliśmy 76 rp i dostałem 50k expa z niego,bo na Enforced nie ma czegoś takiego jak Bless ;P,a reszta ludzi tam po ileś dostali.Oczywiście,niektóre h levele miały przebłyski jakieś i tam sobie pkowali.
A tak btw : Głupio jest być hightest lev na enforced,a już best to baardzo głupio.Bo żeby dostać expa to trzeba uwalić goscia który ma większy lev niż ty,a jak w top25 to napewno twój kumpel z gildi,a jak wróg to można smiało expić ;p.Pamiętam jak oglądałem filmik,jak na Magebombie zabili kogoś,to chyba było na Dolera..Z 15 charów i każdy po X k expa

piękne