Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2007, 02:16   #517
chesek
Użytkownik Forum

chesek's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raxeff Pokaż post
Pracujesz. Mówisz, że wykonujesz całą pracę potrzebną w 1-2h, a siedziec musisz 8-10. Jednak jeśli coś/kogoś by potrzebowali, byś musiał to zrobić, zawsze dostępny. A pozatym jak sam napisałeś, PRACUJESZ. To jest praca. A to już innych sprawa, że trwa to tak krótko. Mówisz, że mam dorosnąć, bo uważam kolesia za pojeba, który gra 10h dziennie, i nie pracuje? Jeśli tak, to ok. Nie dorosne. Nie będe wierzył, że same h-lvle pracują w kafejkach, lub są informatykami. Wszyscy mogą tak powiedzieć, grać w pięciu, i niby pracować. Czasem oczywiście zdarzą się ludzie, którzy pracują jako informatyk, lub w kafejce. Ale wszystkie prawie h-lvle mówią, że w kafejce pracują. To jest nie możliwe. Oczywiście znajdą się ludzie którzy naprawde pracują przy komputerze, ale to dla mnie już jest żałosne. Jak człowiek dorosły może grać w gierki w które grają dzieci? Widać są dorosłymi tylko z nazwy, bo po graniu w tibie widać, że nie.
Ja "znam" tylko jedną taką osobę, która pracuje w kafejce, ale jeśli ich jest więcej - podziel się tym tutaj, bo jestem ciekawy.
Nie wiem czy czytałeś wywiad z MDW, ale on powiedział, że pracuje. Nie wiem czy mówił prawdę, no ale skoro wiesz lepiej to przepraszam.
Tibia gra dla dzieci? Fakt, nie ma żadnego 'znacznika' od ilu lat jest, ale zapewniam Cię, że tak nie jest. To przez Was (m.in. Ty) tibia cierpi, bo taki znudzony dzieciak wraca ze szkoły, kończy tysiącpięćset dodatkowych kółek, nie ma co ze sobą robić to szuka jakiś bzdur. Bo jak czytam te Twoje posty to wnioskuje, że jak ktoś nie chodzi na te 27312897 kółek i nie wraca o tej porze co Ty to jest poj*****. Mnie to nie obchodzi gdzie pracuje, czy pracuje, co robi. Dla mnie może siedzieć 24/7 i nic poza tym nie robić. Nie obchodzi mnie to i radzę Ci przechodzić obok tego obojętnie, jak Ja.
chesek jest offline   Odpowiedz z Cytatem