Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2007, 18:55   #322
blazee86
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2007

Profesja: Master Sorcerer
Świat: arcania
Poziom: 29
Poziom mag.: 31
Domyślny

To co napisałeś, że sorcem łatwiej dednąć na potworze niż knightowi to tylko teoria. W dzisiejszej tibii doświadczony gracz nie ma prawa dednąć na potworze. Obliczasz sobie maksymalne kombo potwora i wiesz kiedy się uleczyć. Jedyna szansa na zgon na potworze to kick/lag, ale to już wszystkie profesje deda równo i nie ma znaczenie czy ktoś jest knightem czy sorcem.

Posiadam knighta i wydawała mi się to ciekawa postać dopóki nie założyłem pozostałych profesji. Uwierz mi nie warto wbijać 200lv knightem, ja wbiłem 111lv knightem i bije tak samo jak na 50lv (bo nie skillowałem). Moi koledzy sorcowie expią dużo szybciej, solują mocne potwory dużo łatwiej. Gra knightem jest czasem upokarzająca jak koleś prosi cię o test hita, a ty go czasem bijesz za 0hp (puff, spark) mając skille po 95/95. Średnia knighta z melee na potwory jest żałosna, ale super żałosna jest średnia knighta w pvp. Ponieważ najpierw hity są dzielone na 2, a dopiero później są redukowane przez armor przeciwnika i wychodzą hitki po 30 średnie. A taki sorc na 100lv walnie za 500hp z ue w ludzi. Sorc daje możliwości w ataku pvp, knight w pvp nadaje się jedynie do obrony.

Jakbyś nie był pewny dlaczego knight jest najgorszą profesją to napisz poniżej, a dam ci cały wykład i tym samym cię przekonam do swoich racji.

Ostatnio edytowany przez blazee86 - 13-04-2007 o 18:57.
blazee86 jest offline   Odpowiedz z Cytatem