Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2007, 22:09   #327
avenmanti
Guest

Domyślny

Cytuj:
a nie wpadles na to ze 10 nastepnych moze tam pasc sromotnie ?
Jest ryzyko, jest zabawa. Ja chcialem tylko ci pokazac ze sie da. (bo do tej pory upierales sie ze nie mozna zrobic sorcem na ~100 lvl to widzisz ze jest to do wykonania aczkolwiek trudne i trzeba miec farta)
Cytuj:
a nie wpadles na to ze sorc, nawet przy tym ze leczy sie mocniej niz do pelna, nie zdazy wogole uzyc czaru ?
Za to knight nie padnie na combo ale leczyc sie bedzie za 1/3 tego co mu zabieraja. Efekt ten sam.
Cytuj:
Wiadomo ze knight jest lepszy do solowania potworow umieszczonych w trapie (jak sie nie mozna ruszac) poniewaz ma wiecej hp i sie uha a nie mfuje jak sorc.
Moze i sorc bije wiecej z sd ale nie ma wiekszych szans na przezycie na dluzej
http://tibia.pl/spell/Magic_Wall
Cytuj:
Tak knight jest najgorsza profesja ale tylko z tego powodu ze robi najmneij expa na godzine?
Tak, miedzy innymi dlatego. (tzn. nie na godzine a np. w miesiac bo na godzine to i knight moze wbic duzo ale ma duzy waste) Ale to nie jedyny i nie glowny powod. Przeczytaj sobie post blazee86 ktory jest wyzej to bedziesz wiedzial dlaczego. Chyba wypisal wszystkie glowne wady knighta i ja sie z nim w 100% zgadzam a jak ktos sie nie zgadza to od razu widac ile mu brakuje do tego 111 lvla.
Cytuj:
no wiesz spróbuj epxić na guardach z WoI (straszne) 40 sorcem leczac się exurą gran a kina na 40 lvlu na guardach (równie straszne) przy rozłaczeniu się neta na jakąś minute dodatkowe 100 hp to zbawienie
Tylko ze na guardach knight z full atakiem obrywa po 50 a sorek po 25 bo ma full def. (taki tylko przyklad bo hity sa rozne) Dlatego padna mniej wiecej w takim samym czasie.
Cytuj:
Mialem, i prawdopodobnie nadal mam ( oczywiscie za zgoda wlascicieli ) dostep do ~14 postaci na levelach 60-100, na ktorych, m.in, zbieralem informacje dotyczace 469, mechaniki gry ( szansa na blok, redukcja obrazen, defence tarczy itp ) oraz rozsianych po calej Tibii bibliotek. Z przyczyn oczywistych nickow nie podam
Terefere, a ja mialem dostep do postaci mateusza dragon wielkiego ale mateusz zmienil passy i juz nie mam dostepu. A nabilem mu 50 lvli xDxDxD... Tak samo realne jak to twoje. Podaj nicki to pogadamy, jak narazie to traktuje cie jak zwyklego 42 lvl. (bo taki masz max...) Btw: gz sharingu, "ładny" przyklad dajesz mlodym forumowiczom jako moderator nawet jesli to nieprawda.
Cytuj:
1. Knight na wysokim lvl może wejść wszędzie, nie boją się tak bardzo o deada jak reszta,
Terefere, podaj miejsce gdzie knight nie padnie a sorek padnie.
Cytuj:
3. Spróbujcie kiedyś bić np. 30 knightem z np. Warhammerem 30 palla bez tarczy jeżeli macie skille 65/65 + club ring to pallek pada jak szmata-.-
Juz widze jak wymiatasz na skillu 69 (skill+ring). Srednia bedzie chociaz ponad 40 hp? ;>
Cytuj:
oczywiście po ostatnim update knight bardzo sie osłabił, ale nadal jest dobrą profesją
Tak, jest dobrą profesja. Problem w tym ze 3 pozostale profesje sa lepsze ;>

Ostatnio edytowany przez avenmanti - 13-04-2007 o 22:16.
  Odpowiedz z Cytatem