Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzbanoln
HMMM...Ja mam 25 lat i gram w Tibie,wiec jestem nienormalny tak?
Pracuje (zaznaczam nie w kafejce i nie przy kompie).Wracam z pracy i lubie sobie pograc,wiec jestem podwojnie nienormalny tak?
Mam dziewczyne,spedzam z nia czas a jak mam go troche wiecej to lubie sobie pograc,wiec jestem potrojnie nienormalny tak?
Czyli jestem naprawde strasznie nieprzystosowanym do zycia hmmmm doroslym dla kogos kto ma 13-15 lat i zaniedbuje szkole zeby wbic level?
Ogarnijcie sie znam 40-sto latkow grajacych w Tibie.
Ci to wogole sa... nie??? 
|
Czy napisałem, że jak ktoś ma np. 25 lat, i gra w tibie to jest nienormalny? Napisałem, że dla mnie taka osoba nie jest dojrzała, i nadal to co powiedziałem podtrzymuje. I nie napisałem, że jak ktoś troche pogra to jest nienormalny, więc nie wiem czemu tak mówisz. I tak, Ci którzy mają 40 lat i grają nadal w tibię są nie normalni. Przynajmniej dla mnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez General_Caster
bo co jest dzieckiem bo lubi grac w tibie ?
a gdzie jest napisane od ilu lat mozna grac w tibie ?
Cipsoft tez sa dzieciakami bo zrobili ta gre nie ?
|
Hm? Napisałem, że dla mnie 'dorosły', który gra w tibie nie jest dla mnie dorosłym. A pisałem coś, że musi być coś napisane, że tibia ma być od xx lat? Nie, a dla Ciebie ludzie którzy mają własne firmy są dziećmi?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chesek
Ja "znam" tylko jedną taką osobę, która pracuje w kafejce, ale jeśli ich jest więcej - podziel się tym tutaj, bo jestem ciekawy.
Nie wiem czy czytałeś wywiad z MDW, ale on powiedział, że pracuje. Nie wiem czy mówił prawdę, no ale skoro wiesz lepiej to przepraszam.
Tibia gra dla dzieci? Fakt, nie ma żadnego 'znacznika' od ilu lat jest, ale zapewniam Cię, że tak nie jest. To przez Was (m.in. Ty) tibia cierpi, bo taki znudzony dzieciak wraca ze szkoły, kończy tysiącpięćset dodatkowych kółek, nie ma co ze sobą robić to szuka jakiś bzdur. Bo jak czytam te Twoje posty to wnioskuje, że jak ktoś nie chodzi na te 27312897 kółek i nie wraca o tej porze co Ty to jest poj*****. Mnie to nie obchodzi gdzie pracuje, czy pracuje, co robi. Dla mnie może siedzieć 24/7 i nic poza tym nie robić. Nie obchodzi mnie to i radzę Ci przechodzić obok tego obojętnie, jak Ja.
|
Nie znam osób które pracują w kafejce i grają w tibie, tylko mówiłem, że jest to możliwe. Nawet bardzo. Nie napisałem, że wiem lepiej. Napisałem co sądze. Ale jeśli dla ciebie ludzie którzy mają xxx lvle wszyscy pracują przy kompach i w kafejce, to już nie wnikam. Dlaczego sądzisz, że przezemnie tibia cierpi? Ja osobiście już zrozumiałem, że są o wiele lepsze rzeczy do robienia niż granie w tibie ledwo jak się wróci ze szkoły. To widze, że źle wnioskujesz. Dla mnie ludzie są pojebani którzy tylko w tibie grają ( no, prawie tylko) i czasem znajdą czas, żeby pójść się nachlać. Jeśli ludzie by nie zaczeli ciągle besztać ludzi, których wkurza już gadania jaki to mateusz jest wielki bo ma 300 lvl. Koło takich rzeczy nie chce przechodzić obojętnie, bo poprostu wkurza mnie takie coś. A pozatym lubie sobie podyskutować