Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2007, 22:48   #1
Peligland
Użytkownik forum

Peligland's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Mysłowice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peligland
Profesja: Knight
Poziom: 15
Peligland ma numer GG 6391950 Send a message via Skype™ to Peligland
LOL Dlaczego wybrać knighta.

Cześć All.Mój tytuł postu brzmi ,,Dlaczego wybrać knighta".W tym poście chce to uzasadnić.Gram w Tibie juz od 3 lat...pewnie się zdziwicie dlaczego mam 15 lvl tylko...ponieważ miałem dużo haków,key-logerów i niestety tak wylądowałem.Ale mam już dobry sprzęt i neta.Mniejsza o to ,grając w Tibie nabyłem penego doświadczenia.A więc zaczynajmy...Knight to profesja która jest wybierana przez graczy najczęściej .Rycerz to postać która przy dobrych skilach z paccem potrafi stanowić duże zagrożenie dla innych profesji,nawet dla 100 ms (master sorcerer-a) .Mówią ,że Druid najszybciej zbiera kase na UH-ah.Muszę was zaskoczyć 3.40 minut się robi bp uh druidem a na Rotwormach zbierzesz kasy samych gp nie wspominając o locie 4k w ciągu tego czasu.To prawda ,że skilowanie jest męczonce ale jak to mówią skile podstawą,expienie zabawą...expienie tak!Knight expi najszybciej z wszystkich profesi.Pociesze was 1 runa Sd wazy tyle co Uh czyli 100 ms vs.100 ek to k szybko ucieknie w bezpieczne miejce .Dlaczego?Knight ma 100 razy więcej cap i może wiąść 40 bp więcej run! Jak Knight nosi uhy to go ciężko zbić![CHAR][/CHAR]nawet na logu Tibi jest przedstawiony Knight .

No nic dla jedak się gra lepiej drutem a dla innych Knightem no nic mam nadzieję,że kogoś przekonałem.Proszę o skomentowanie postu PA napewno odpowiem na pytania!

Ostatnio edytowany przez Peligland - 13-04-2007 o 23:07.
Peligland jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.