Temat: Broń
Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 00:49   #36
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

@Lasoch
tak ale napisałem także ale głównie chodziło o sytuację sporu którymi mógłbyś się pochwalić... nie nie stworzyłem tematu po to by pochwalić się moją bronią...co z tego że średnia wieku waha się między 13-14 podejrzewam że też wliczasz w ten przedział...ale nie zrobiłem tego tematu po to żeby się wykłócać z tobą i nabijać sobie postów...więc nie robie już offtopa

może jeszcze dodam tylko drogi userze że nawet 14 latek podejrzewam że miał styczność z bronią ;d np. może mieć procę ;d
i nie tylko 25 latkom zdarzają się takie sytuację ,ale moim zdaniem nawet częściej takim 14 latkom...

@Khan całkiem pokaźna kolekcja ;d Shikomi-Zue to widziałem w jakimś filmie ;d a tak chyba w jakimś ślepym Samuraju czy jakoś tak ;d...

@Topic No mam jeszcze z białej broni katanę ale taką bardziej ozdobną ;d zamiast kupić sobie nowe okna do sypialni i kuchni to zajrzałem na allegro i właśnie kupiłem takie cudo ;d
I próbowałem jeszcze zrobić pistolet z parasola przyznam że moje próby nie zmarnowały się ;d i ów cudko (którego pomysł zawdzięczam Pogromcom Mitów) potrafi strzelić przebijając się przez 5 cm styropian ;d niby słabe a cieszy ;d

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.

Ostatnio edytowany przez Kellerman - 14-04-2007 o 00:58.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem