Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 01:12   #11
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Peligland Pokaż post
Cześć All.Mój tytuł postu brzmi ,,Dlaczego wybrać knighta".W tym poście chce to uzasadnić.Gram w Tibie juz od 3 lat...pewnie się zdziwicie dlaczego mam 15 lvl tylko...ponieważ miałem dużo haków,key-logerów i niestety tak wylądowałem.Ale mam już dobry sprzęt i neta.Mniejsza o to ,grając w Tibie nabyłem penego doświadczenia.A więc zaczynajmy...Knight to profesja która jest wybierana przez graczy najczęściej .Rycerz to postać która przy dobrych skilach z paccem potrafi stanowić duże zagrożenie dla innych profesji,nawet dla 100 ms (master sorcerer-a) .Mówią ,że Druid najszybciej zbiera kase na UH-ah.Muszę was zaskoczyć 3.40 minut się robi bp uh druidem a na Rotwormach zbierzesz kasy samych gp nie wspominając o locie 4k w ciągu tego czasu.To prawda ,że skilowanie jest męczonce ale jak to mówią skile podstawą,expienie zabawą...expienie tak!Knight expi najszybciej z wszystkich profesi.Pociesze was 1 runa Sd wazy tyle co Uh czyli 100 ms vs.100 ek to k szybko ucieknie w bezpieczne miejce .Dlaczego?Knight ma 100 razy więcej cap i może wiąść 40 bp więcej run! Jak Knight nosi uhy to go ciężko zbić![CHAR][/CHAR]nawet na logu Tibi jest przedstawiony Knight .

No nic dla jedak się gra lepiej drutem a dla innych Knightem no nic mam nadzieję,że kogoś przekonałem.Proszę o skomentowanie postu PA napewno odpowiem na pytania!
Pierdoly jak holera przeczytales to chociarz? jedyne co tutaj jest prawda to ze moze nosic wiecej run , ale mnie dziwielo skad ci sie wzielo "40bp",skad ci sie wzielo "4k". wogole debilizm nic mnie tutaj nie zmotywowalo do grania knightem ... a najlepsze na koniec "Knight expi najszybciej ze wszystkich profesji" ty nie masz czego robic tylko debilizmy na forum wpisywac i wkurzac ludzi swoja glupota?

@edit
jeszcze jedno "skilowanie podstawa,pk zabawa" expienie jest monotonne i nudne ja osobiscie nienawidze expic

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 14-04-2007 o 01:14.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem