Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 01:42   #62
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

8-12 trolle
następnie trening do skilli 70-70 i uwierzcie mi zróbcie to jak najszybciej bo potem za wyższymi lvlelami latają pk...

12-25 przy wyrobionych już skillach lecimy na ghule na ghost landzie +skelet y itd radze kupić sobie z 3 bp life fluids ;d

trenimy do skilli 80-80 i to powinno nam na razie wystarczyć na długi okres czasu proponuje także trenować swordy kupić sobie gs'a bs'a i tower shielda

25-40 bijemy na cyclopach z bs'em i tower shieldem

potem zakładamy gs'a kupujemy spore ilości uhów proponuję także zaopatrzyć się już w crown seta ,bohy +warrior helmet
(na starszych światach możemy kupić golden armor +rh)

40-60 teraz gdy mamy odpowiednie wyposażenie i uhy lecimy na dragi pamiętając o jak najlepszym ustawieniu by tracić jak najmniej uh...możemy także kupywać hmmy backpackami ponieważ gdy dragon ucieka a bije nas inny czasami gonienie go to zbędna strata 2 uh
2 uhy-4 hmm ;d a wystarczy tylko jeden hmm na draga więc zwróci nam się ;d....

60-75 zaczynamy bić draon lordy tu już ostrożnie najlepiej wcześniej wbić 85-85 skilla
i możemy już spokojnie expić na nich do 75

drugą opcją jest exp na acientach...bapewno mniejsze straty czasem coś nam się zwróci ;d ale pamiętajmy o zrrobieniu skillów...

75-90 dragi ,dle only w veno najlepiej,,,

teraz wbijamy skille 90-90 a najlepiej i wyższe (ja na mojej starej postaci miałem 94 skilla ;d)

90-110 chodzimy na demony z shooterami ;d my też staramy się jak najwięcej z takiego demona wyciągnąć expa ;d w kasie nam się zwróci jak nie będziemy zbyt uczciwi ;d

teraz możemy nawet zawierać umowy z ludzmi ktoś daje ci 50 bp uhów
za to 3/4 kasy z loota idzie dla niego...czasami się im zwraca ;d nagrywasz filmiki i mu pokazujesz raz tak mi wypadło mpa i trza się było dzielić :/ :<

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem