Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 02:20   #425
Leonio
Guest

Szczęśliwy Gratulacje

Brawo dla wszechstronnego ! mówicie że zachowuje się tak jakby wszyscy byli dla niego noobami a on najlepszy tak? no cóż zaraz po przeczytaniu jego posta tez tak samo sie czułem ale trzeba okazać zrozumienie - on gra dlugo i ma noobow dosyc zna kazde ich zagrywki i sposoby na zatrucie gry innym.Mówi o nich tak ostro bo ich nie lubi a co ma powiedzieć gdy tożsamością narodową nooba jest to że jest polakiem? to dobija ostatecznie a w przypadku na serwach w tibii wielokrotnie. Zapytacie czemu tacy są? bo grać nie potrafią albo im cieżko odbyt ruszyć i poexpić itd. Nie patrzmy na błedy zajmijmy się przesłaniem posta i zajrzyjmy sobie pod kołnierz . Ja także nie jestem doskonały , byłem noobem ale już nie jestem bo zrozumiałem co to za trud zrobić loota lub wbić lvl (aktualnie mam 24) a przez nooba i jedno i drugie przepada . Dla nooba twój majątek uczciwego gracza to marzenie sami chcą coś kupić po holendarnie niskich cenach a sprzedajac coś wymyślają ceny jak z kosmosu i mówią że to tanio.
Noob jest jak wredna jaczczurka dla silniejszych jest potulny jak baranek dla słabszych bezlitosny . Jeżeli Cipsoft z tym nic nie zrobi to wielu przestanie grać w tibie. Jednak nie wszyscy tacy jesteśmy . Są polacy naprawde cool szkoda ze inni rzadko biorą z nich przykład.
Dla mnie artykuł 5/5 odważny śmiały i trafny super samokrytyka i nie obchodzi mnie co inni o tym myślą - każdy ma swoje zdanie co nie?
  Odpowiedz z Cytatem