Cytuj:
Czy napisałem, że jak ktoś ma np. 25 lat, i gra w tibie to jest nienormalny? Napisałem, że dla mnie taka osoba nie jest dojrzała, i nadal to co powiedziałem podtrzymuje. I nie napisałem, że jak ktoś troche pogra to jest nienormalny, więc nie wiem czemu tak mówisz. I tak, Ci którzy mają 40 lat i grają nadal w tibię są nie normalni. Przynajmniej dla mnie.
|
1. Są ludzie, którzy zarabiają grając. Oni są nudni i niedojrzali?
2. Nie dla wszystkich tibia to nabijanie ciągle cyferek.
Cytuj:
Hm? Napisałem, że dla mnie 'dorosły', który gra w tibie nie jest dla mnie dorosłym.
|
Powtórzę się - Tibia to nie gra dla dzieci.
Cytuj:
Ale wszystkie prawie h-lvle mówią, że w kafejce pracują.
|
Cytuj:
Nie znam osób które pracują w kafejce i grają w tibie, tylko mówiłem, że jest to możliwe. Nawet bardzo. Nie napisałem, że wiem lepiej. Napisałem co sądze. Ale jeśli dla ciebie ludzie którzy mają xxx lvle wszyscy pracują przy kompach i w kafejce, to już nie wnikam.
|
1. Nic nie mówiłem, że znasz kogoś. Poprostu skoro tak sądzisz, miałem nadzieję, że sądzisz wspierając się faktami, bo takie sądzenie to można sobie...
2. Gdzie napisałem, że wszyscy 100+ (załóżmy, ze to hlvl) pracują w kafejkach? :<
Cytuj:
Dlaczego sądzisz, że przezemnie tibia cierpi? Ja osobiście już zrozumiałem, że są o wiele lepsze rzeczy do robienia niż granie w tibie ledwo jak się wróci ze szkoły.
|
Bo wydaję mi się, że skoro ty "uwolniłeś się", to wmawiasz wszystkim innym, że są popier****** ćpunami i maniakami. No bo przecież iść kraść czy codziennie "zalewać się w trupa". Tylko, że Tibia nie psuje Ci nerki.
Cytuj:
(...)i czasem znajdą czas, żeby pójść się nachlać.
|
Dzieci + Tibia = chlanie _/
Cytuj:
eśli ludzie by nie zaczeli ciągle besztać ludzi, których wkurza już gadania jaki to mateusz jest wielki bo ma 300 lvl. Koło takich rzeczy nie chce przechodzić obojętnie, bo poprostu wkurza mnie takie coś. A pozatym lubie sobie podyskutować
|
Zauważ, że to forum o tibii i większość użytkowników gra w nią czynnie i mają prawo (Ty też) o niej mówić, zachwalać i Bóg wie co jeszcze. Mogą być uzależnieni, mogą grać 2379083921h albo 1, ale to przecież forum o tibii i wg. mnie Twoje besztanie jest bardziej nie na miejscu, niż wychwalanie MDW.
Cytuj:
A 60 latek to ty bardziej.
|
Tym bardziej co? Większość w tym wieku ma już emeryturę, skoro nie mógł w młodości to teraz nadrabia. Uważasz to za chore nawet kiedy ma zainstalowaną tibię na dysku?