Krzyżak
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kellerman
@Glamiri owszem ale do połowy 2008 roku mogę owalać polskie prawo...
Jeśli nie masz stałego miejsca zamieszkania ,i nie jesteś w pełni zarejestrowanym polakiem...to możesz jeszcze mieć pistolet w dupie pod poduszką gdzie tylko sobie chcesz i jesli komuś wyżądził bym krzywdę w polsce to z tego co się domyślam odpowiadałbym przed polskim sądem z amerykańskim prawem...cuś takiego...
|
Z łaski swojej nie przekręcaj mojego nick name'u. Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri, Glamri. Już zapamiętałeś? Następnym razem czytaj uważnie to co czytasz. Popracuj jeszcze nad ortografią. Masz podobno 25 lat i tak słabo stać z ortografią swojego ojczystego języka? Wstyd! A z tego co ja się orientuję samo przebywanie na terenie tego kraju obowiązuje Cię do przestrzegania wszystkich panujących tutaj praw. Więc nic do żadnego 2008 r tylko od chwili przekroczenia granicy godzisz się na to, że będziesz przestrzegał obowiązującego tu prawa. I co ma piernik do wiatraka? To, że nie jesteś na stałe zameldowany w miejscu swojego zamieszkania nic nie współgra z tym, że posiadasz broń. Mimo wszystko trzymasz ją na stałe w jednym miejscu gdziekolwiek byś nie mieszkał (oczywiście poza chwilami gdy ją przenosisz).
Ostatnio edytowany przez Glamri - 14-04-2007 o 14:03.
|