Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 14:40   #29
avenmanti
Guest

Domyślny

Cytuj:
Jak grałem knight-em to miałem skile 70/70 i eq:
-crown set
-demon shield
-bright sword

to pewien Knight o na lvl 100 targał mnie z Avenger i exori po 140 + i padłem bardzo szybko,nie używał run explo.
Za to ty nie używałeś uhów i dlatego padles. Rownie dobrze mogl cie zabic 8 lvl sorc z wanda bo nie miales uhow. I po ile cie srednio targal z tego avengera: 20, 30?
Cytuj:
dobry rycerz nosi przy sobie bp ice rapierów
I jeszcze moze mi powiesz ze expi nimi na demonach xD
Cytuj:
Mówi się ze SD jest potężne ale pamiętajmy ,że to atak fizyczny czyli im lepsze skile i lepsze Eq sork będzie brał mniej hp rycerzowi
Argument ze skille wplywaja na obrazenia z sd zostal obalony juz dawno temu.
Cytuj:
Gdy łucznik zacznie atakować rycerza to natychmiastowo knight daje fool def i goni pala ale jak do niego dojdzie to z palka będzie masakra.Łucznikowi zaraz spada celność i zadaje mniejsze obrażenia.
Jak knight dojdzie do pala to pal naklada tarcze i smieje sie z frajera ktory mu wali poofy...
Cytuj:
LOL......skile mają dużo do obrażeń z SD dziwne ,że mojemu przyjacielowi Beholder bierze z SD =0, a kumple z SD biorą mu znacznie mniejsze hity.
A nie wpadlas na to ze to eq zmniejsza obrazenia? Stań do walki z tym swoim beholderem goly a potem w crown secie to zobaczysz roznice.
Cytuj:
100 sorc vs 100 knight zaden nie wygra
Tu tez sie nie do konca zgodze, bo jesli knight nie uhnie sie w ciagu pierwszych 6 sekund walki to lezy jak nic. Nie znam osoby ktora by miala non-stop palec na hotkeyu wiec sorcem mozna jak najbardziej za*ebac rycerza. Rycerzem sorca rowniez ale jest o wiele trudniej bo wali hity po 50 z SCA czyli trzeba uzywac exori.
Cytuj:
hmm.....rozmawiałem z doświadczonymi knightami na gg i napisali mi ,że skile też zmniejszają obrażenia.
Moze oni sobie z ciebie jaja robili a ty uwierzyles?
Cytuj:
A co do remisu zgadzam się lub padnie ten komu się szybciej runy skończą.
Ktory idiota napakuje sie w 30 bp uh i bedzie robil duel do skończenia run? Przeciez to jest bez sensu, nikt tak nie walczy. Nie ma sensu w ogole takiej sytuacji rozwazac.

Ostatnio edytowany przez avenmanti - 14-04-2007 o 14:42.
  Odpowiedz z Cytatem