Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 17:18   #111
Withord
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna

Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
Withord ma numer GG 10110001100
Domyślny

Cytuj:
Ten, jak to nazywasz "szacunek" wynikał li tylko z małej liczby osób grających postaciami magicznymi. A dlaczego wtedy było ich mało? Czy aby przypadkiem nie dlatego, ze granie/expienie nimi było w tamtych czasach g**niane? (w porównaniu z knightem zwłaszcza)
Tak, właśnie o to chodzi że było ich mniej. Granie/expienie było nie tyle gówniane co trudniejsze. Teraz jest inaczej, więc postaci magicznych jest więcej. A mnie jakoś nie zadawala fakt, że niedługo magów będzie więcej niż rycerzy...
Cytuj:
Jak dla mnie to kliniczny przejaw zwykłej zawiści, że już nie jest się tą jedyną, najlepszą profesją.
Heh wiesz, ja nigdy jakoś nie dyskryminowałem innych profesji, dopóki tacy magowie/druidzi nie zaczeli mnie dyskryminować
Cytuj:
Sama walka knightem jest znacznie łatwiejsza choćby przez to że jest w stanie zadawać ciosy z każdego ustawienia, nawet stojąc plecami i na skos od celu.
Stojąc plecami i na skos do celu mozna także strzelać runami i z różdzki. Tak, jest to całe energy/flame strike itp gdzie trzeba podejśc do celu. Ale zauważ że rycerz musi być cały czas przy celu
Cytuj:
Tak szczerze, ilu znasz ludzi którym się jeszcze chce?
Emm... raz.. dwa... trzy.... jeśli ty też to już 4

Ostatnio edytowany przez Withord - 14-04-2007 o 17:19.
Withord jest offline