Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 18:17   #530
Equinox
Użytkownik forum

Equinox's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Psi-clown
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 65
Skille: 84
Poziom mag.: 17
Domyślny

Ale gdyby nie internet nie byłoby Tibii Jeżeli już przeciwko czemuś się buntujesz rób to z głową. A co z WoW'em? GW? O-game? Dlaczego akurat Tibia? Może lepiej napisać mmog~ ? Wtedy można dyskutować... Puki co to taki bełkot z Twojej strony - chcesz napisać coś mądrego ale nie bardzo Ci wychodzi.

A kto ustalił dlaczego jedne rzeczy (np. Sport) są lepsze/szlachetniejsze/dojrzalsze od drugich? Ty? Nie? Więc nie używaj tego jako argumentu w dyskusji na temat "szkodliwości" bo to tylko Twoje prywatne odczucia nt. mmog~.

To tak jakbym napisał (bez obrazy), że "jesteś głupi bo ja jestem mądrzejszy" - To nie jest ani czyjeś (w tym wypadku moje) zdanie ani żaden argument do niego tylko (Trolling (czyt. wikipedia)) moje prywatne odczucie.
Na upartego możesz sobie to nazywać argumentami - ale nie mamy wtedy o czym dyskutować

Mój dziadek głównie gra tam w szachy... ONLINE Więc gra... I Tibia i szachy to gra. A granie w tym wieku jest... Żałosne? No tak... mógłby uprawiać sport

Ojojojo... A co z kulturystyką? Po 60 masz tak zj****ane stawy, kości i mięśnie, że nie wiele CI już do roboty pozostaję... Więc co z tego, że Tibia (siedzenie przy komp.) psuje oczy?
Dla mnie wszyscy ludzie, którzy mają swoje priorytety i potrafią odróżnić dobre rzeczy od złych i szkodliwe od nieszkodliwych są normalni.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez raxeff
Tak, dla mnie są nudni i niedojrzali jeśli traktują tibie jako 'pracę'.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez equinox
PRZEDE WSZYSTKIM Tibię jako pracę traktują (nudni i niedojrzali) pracownicy CipSoft
Cytuj:
Mówiłem, że nie. To jest ich firma. A dla Ciebie ludzie którzy mają firmę budowlaną są nienormalni?
?? Zamotałeś się...

Cytuj:
Czyli mówisz, że ludzie którzy grają 15h dziennie to się świetnie bawią, i przypadkiem wejdzie im ten xxx lvl. Nie, nie wszyscy ludzie którzy grają i mają xxx lvl są żałośni i uzależnieni. A życie mam wymarzone, i nie muszę grać w tibie całymi dniami. Nie pracuję, bo nadal się uczę.
To TY powiedziałeś Nie wiem - być może ŚWIETNIE się bawią - chcesz ich "zbawić"? wskazać "jedyną słuszną drogę"? Nie? to spasuj... Na razie wyszedłeś na całkiem zabawnego pieniacza

Ostatnio edytowany przez Equinox - 14-04-2007 o 18:27.
Equinox jest offline   Odpowiedz z Cytatem