Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 19:40   #534
chesek
Użytkownik Forum

chesek's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
No tak, ale czasem może być mądrzejszy niż taki 20.
Tylko, że takich ludzi jest garstka. Niestety przeważają "polaczki" i to mnie martwi.

Cytuj:
I chciałem, żebyście też wiedzieli jacy ludzie grają w tibię, tutaj są opisani.
Jest jakaś grupa społeczna. Skoro grupa, to jest oceniana jako całość, ale w tibii ludzie wyżej opisani to może być ćwierć, pół, może trochę więcej całej społeczności, ale to ciągle nie 100%.

Cytuj:
Chciałem uświadomić ludziom coś o MDW, ale jednak z tym kończe, bo nie ma to już najmniejszego sensu.
Nie jestem fanem MDW, nie pochwalam go, ale jednak nie mogę się z Tobą zgodzić w 100%.

Cytuj:
Ehhh... znowu przekręcacie. Ale jednak będziesz nienormalny.
Albo raczej: "Łapiemy za słówka" : p

Cytuj:
a dużo osób dorosłych negatywnie wypowiada się o tej grze? Bo wydaję im się, że ludzie już wystarczająco dorośli, aby odzwyczaić się od takiego szmelcu.
Może jej nie znają? Znam taką jedną osobę, której rodzice nienawidzą jak gra w Tibię. Koleś się uczy, gra pare godzin w tygodniu, ostatnio "powrócił" po własnowolnej, świadomej i nie przymuszonej przerwie od gry. Ale jednak kiedy znowu zauważyli tę piękną ikonkę, powiedzieli: "Znowu grasz w to gówno?" Czy to jest poważne podejście do sprawy? Imho nie, bo gry są dla ludzi - nieważne jakie.
chesek jest offline   Odpowiedz z Cytatem