hehe nie wiem po co wam to widzieć czy sharuje, czy też nie ja go znam na rl i wiem swoje w Tibie to on lubi sobie po pykać jak większość, ale że robie to dłużej i częściej od innych to już jego sprawa nie wiem po co w ogóle poruszacie tą sprawę (zazdrość?) albo te głupie komentarze w stylu "idź lepiej naprawiaj swoje rl życie albo lepiej iść na piwo i spotkać się z kumplami niż grać w Tibie" przecież każdy spędza czas tak jak chcę jeden woli pójść do kumpli, a drugi woli wbić lvl np. Dla mnie piszecie tak bo sami sobie najebaliście w życiu przez Tibie i teraz się w ten sposób pocieszacie i podtrzymujecie się na duch że już więcej nie. Być może się mylę, ale tak na prawdę to większość osób jak i mnie jebie to co Wy tutaj wypisujecie i tak oszukujecie tylko siebie. I nie piszcie że Maka to ten i tamten bo nie zabrał kolegów na questa, a tak ciężko pomyśleć i uświadomić sobie że może to jednak nie od niego zależało? Zresztą nie będę go usprawiedliwiał, bo to nie moja sprawa jak i nie wasza? O ile wiem to tutaj się komentuje filmy, a nie jak ktoś gra, czy z kimś gra no i co do filmu to oczywiście gratuluję. I jeszcze mi się przypomniało że ktoś tam napisał że kiedyś robiło się 200 lvl w 2-3 lata, owszem robiło się ale któregoś pięknego dnia wszedł update i wszystko się zmieniło
/Dudzix
I jeszcze na koniec takie ładne zdanie z commenta jednego z graczy...
nie musisz udowadniać ludziom swojej wartości
bo oni zawsze będą zazdrościć