Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 20:58   #113
mazgier
Użytkownik Forum

mazgier's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Withord Pokaż post
Heh wiesz, ja nigdy jakoś nie dyskryminowałem innych profesji, dopóki tacy magowie/druidzi nie zaczeli mnie dyskryminować
- Nie mam nic do żadnej profesji jako takiej.
- NIkogo nie dyskryminuję ni dyskryminowac nie zamierzam, z wyjątkiem...
...każdego ze zgłaszających zylionową z kolei "propozycję wyrównania profesji" z cyklu "odebrać sorcowi wszystko, żeby nie było niczego"...

Cytuj:
Stojąc plecami i na skos do celu mozna także strzelać runami i z różdzki. Tak, jest to całe energy/flame strike itp gdzie trzeba podejśc do celu. Ale zauważ że rycerz musi być cały czas przy celu
Sorc używający dowolnego strike też. I to cały czas na wprost, podkładając się pod wszelkie wave'y. A ma znacznie gorszy shielding i drastycznie mniej hp co przekłada się na znacząco większą szasę na śmierć, zwłaszcza na kombujących potworach.
Ale, oczywiście wiem, że i tak Ciebie i innych nie przekonam. Poprostu nie chcecie zauważyć tego co nie pasuje założonej teorii. Szkoda.

Cytuj:
Emm... raz.. dwa... trzy.... jeśli ty też to już 4
Chce mi się. I znam coś ze 2 osoby jeszcze. Ale ludzie i tak wolą się podniecać psychopatą, który nabije fyfdziesiąt milionów expa w 1 dzień niż próbować się dowiedzieć jak otworzyć zamknięte drzwi w pirackiej tawernie na Nargor...