Zobacz pojedynczy post
stary 14-04-2007, 21:14   #3049
z3n3k
Użytkownik Forum

z3n3k's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
Prawda jest, ze to forum ograniczylo sie do wypowiedzi na nie zbyt wysokim poziomie i do nie zbyt inteligentnych osob na nim sie wypowiadajacych, ale....

...Zenek, mógłbyś coś napisac od siebie na temat twojego odejscia. Juz nie chodzi o tlumaczenie sie tylko o zaspokojenie ciekawosci innych. Wiem, wiem po co masz to pisac? A chociazby po to zeby obronic samego siebie, po tym jak straciles duzo w oczach innych ludzi. Nasuwa sie nastepne pytanie, po co ci to?...

... No na to juz sam sobie odpowiedz i pomysl czy sie oplaca.

Nie ukrywam, ze zawiodlem sie osobiscie na tej decyzji, ale zapewne cie to nic nie obchodzi.

Out.

Hmm... No okey jeżeli tak bardzo tego chcesz to masz ;] No więc jeżeli chodzi o powód to jakoś mi się nie widzi dalej ta wojna w momencie gdy na umówioną godzine przychodzi 10 osób zamiast 30-40 lub gdy w godzinach kiedy tak naprawde powinno byc troche osób wieczorem nie ma nikogo (prócz pare osób na które w każdej chwili można było liczyc). Nie chodzi tutaj o brak kasy czy coś w tym stylu bo o hajs się nie mam co martwic. Poprostu czemu ja mam się poświecac za wszystkich, mam tracic swój czas itd jeżeli reszta ma to wszystko w dupie? Ja się biłem wtedy za nich, to niech się biją teraz sami za siebie... Nie chce się tutaj bronic albo coś w tym stylu, byłeś ciekawy to ci napisałem jak wygląda z mojej strony i nie obchodzi mnie to, że straciłem w oczach innych albo co odpisze na tego posta trole z tego forum typu pro Nide Wune, bo poprstu szkoda zniżac się do takiego poziom...