Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emito
@Raxeff
Krytykujesz kogos tylko dlatego, ze wbil 300 lvl, ze zostalo to przez kogos zauwazone, ze ktos zalozyl o tym temat i pare osob mu zlozylo gratulkacje.
Nie rozumiem tego jak kogos mozna krytykowac jak sie nic o nim nie wie.
Nie wiesz, ze ktos mzoe miec juz wlasne mieszkanie, firme, kase, ze ich praca polega na podjeciu paru decyzji i przypilnowaniu ludzi aby zbytnio sie nie obijali.
Moze robic wiele rzeczy o ktorych ty mozesz jedynie pomarzyc, ale mimo to ktos lubi grac w tibie i czy to az takie zle jest, ze ktos moze robi to co lubi? Nawet jak sie gra 8h dziennie to jest jeszcze sporo czasu, aby porobic inne ciekawe rzeczy.
Jesli masz negatywne zdanie o nim napisz to w jednym poscie ze jest noobem, sharerem, ze nie ma reala, czy co tam jeszcze wymyslisz. Ale nie odbieraj innym wlasnego zdania, bo kim ty niby jestes?
Pamietaj, ze mozna skrytykowac wszystko i wszystkich, kazdy ma swoich przeciwnikow i zwolennikow. Jeden lubi mdw, a drugi taifuna, a jeszcze inny nikogo, bo wie ze sam nigdy niczego nie osiagnie i musi sie jakas dowartosciowywac jadac po nich.
Napisales, ze siedzenie przed kompem szkodzi zdrowiu, a sam nic innego nie robisz tylko na*******asz te posty i nie wiem co chcesz tym osiagnac.
Napisales, ze logasz sie na tibie tylko dlatego, bo chcesz pogadac z kumplami, (w koncu siedzac w pz nic innego nie mozna robic), ale skoro tak robisz, to czy nie lepiej spotkac sie z kim na real a nie psuc sobie zdrowie przed kompem? Czy az tak bardzo jestes nie lubiany, ze szukasz kumpli przed kompem?
|
Gratulacje? JESTES BOGIEM MOGE CIE DOTKNAC PLAX?!/1/?!/1/?!?ONEONE!!!/1/1/?! to są gratulacje? To jest raczej podniecanie sie czego nie trawie... Wiem o nim tyle, że gra 10h dziennie i jest uwielbiany przez osoby takie jak np. Ty. Własne mieszkanie, możliwe. Firme? Hah? Przecież on "studiuje", więc niby jakby znalazł na to czas? Sam gadasz, że nic nie wiem, a jest właśnie odwrotnie. Nie marze o graniu w tibie 10h ani o mieszkaniu. Nie moje marzenia. Ja chce mieć normalne życie bez tibi i miec normalny dom, a nie mieszkanie. No tak, sporo czasu, tylko w te 8 godzin można zrobić 2x tyle. A tym bardziej jak studiuje, to nie wiem jakie ma oceny. A no i jeszcze ma podobo firme...
Słuchaj, jeśli twoim życiowym marzeniem jest zamiast pójście do dobrej szkoły/studia wbicie 300 lvla to mi Ciebie szkoda. Ciekawe pod jakim blokiem będziesz spał za pare lat... Nie odbieram nikomu własnego zdania, tylko z nimi dyskutuje. Jeśli nie widzisz różnicy, nie moja sprawa. Tak, nie mam żaDNEGO idola w tibi, bo tibia to GÓWNO! I nie będe mieć żadnego, bo to nic nie warte. Dla mnie wzorami są mądrzy ludzie, którzy w życiu osiągneli coś innego niż lvl 300. A pozatym nie jade po nikim, tylko mówie, że to nie jest żaden bóg, twoim idolem być nie powinien. Ehh, jaki ty głupi... Mi przynajmniej pisanie posta nie zajmuje 8h, więc siedze tylko przed kompem, całe 1-2h dziennie

. Pisałem, że chce, aby zmniejszyła się grupa fanatyków kolesia, który tak na prawde niczego nie osiągnął. Tak, logam się po to, aby pogadać z kumplami. I nie muszę siedzieć w PZ, bo nie jestem noobem/thiefem jak ty, więc mi to nie grozi. A czy lepiej na RL? Wiesz, ja codziennie ich widze, w szkole, poza, na treningach, na wypadach, więc uważasz, że jeśli wejde na 20min na tibię to nie mam kolegów i jestem friendless noob? No to jesteś w błędzie. Ogólnie, to nie myślałem, że taki koleś na tym forum się zjawi. Dyskutowanie z Cheskiem i Equinoxem było fajne, ale z tobą to żenada. To jest raczej jechanie każdy każdego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
zamknijcie juz ten syfiasty temat o noob charku
|
_/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sallceson
a ja sie zastanawiam.. do czego doszliscie dzieki tej dyskusji? kazdy ma swoje zdanie ktorego nei zmieni i bedzie go bronil wiec nie ma sensu wciaz powtarzac tego samego
tyle
|
Tak szczerze, to masz w 100% rację. Jednak lubie takie 'dyskusję'