Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
Możesz mi nie wierzyć bo szczerze nie obchodzi mnie to 
|
A mógłbyś się z tym tak nie afiszować, jaki to z Ciebie pro loozak?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
To ja powiem ze podobnie jak 90% MAnu, Arsenalu czy Barcelony.
|
To ja Ci powiem, że kaka prawda, bo ManU, Arsenal czy Barcelona nie pojawiły się w elicie piłkarskiej parę lat temu ni stąd ni zowąd.
Cytuj:
To ja tez moge powiedziec ze Chelsea z sezony 1998/98 byla o wiele lepsza od obecnego Realu.
|
Imo przesadzasz. Nie była o wiele lepsza na pewno, może była równa a i to nie do końca, mimo, że ostatnio od Realu ciężko być słabszym, jeśli chodzi o większe europejskie kluby. Z tego co kojarzę Chelsea zdobyła wtedy Puchar Uefa i Superpuchar Europy. Śmiem twierdzić, że Real byłby w stanie coś takiego osiągnąć w tym sezonie, gdyby nie kilka błędów.
Cytuj:
Nie tylko Chelsea prowadzi beznadziejna polityke, ale trzeba przyznac ze Chelsea moze w tym przodwac. Jednakze jezeli Romkowi nie szkoda kasy, to niech wydaja.
|
Ten, kogo cytowałeś nie powiedział, że tylko Chelsea prowadzi taką politykę. A jeśli Romkowi w końcu znudzi się wydawanie tej kasy na Chelsea? Co wtedy?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
Lampard, Terry i Joe Cole zostali sprowadzenie do Chelsea za blisko 30 mln funtów a zobaczcie sami ile teraz są warci
|
Terry jest wychowankiem Chelsea. Lampard został sprowadzony do Chelsea rok przed przyjściem Abramowicza. Jakoś mało mnie ten klub obchodzi a wiem o nim więcej od pana panie prawdziwy kibic.