Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2007, 01:15   #69
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nakaye Pokaż post
Sebleg to najbardziej zaufana osoba w tibii, który sprzedaje premmium accounty. Płacisz za niego 200-240k. Dlatego tak drogo bo inaczej by mu się nie opłacało. PACCa dostajesz max do 1 godziny czasu. Kupowałem od niego 5 razy PACC i jestem bardzo zadowolony z transakcji z nim. Koleś sobie dorabia i to w 'legalny' sposób.

Co do OwnTibia. Jest to najlepszy keylogger do hackowania w tibii. Nie trzeba przeglądać logów. Jak ludzie odpalają *****? Wystarczy zmienić ikonę, rozmiar pliku i wcisnąć niezły bajer. Uwierzcie mi, że większość się nawet nie spodziewa, że osoba z którą rozmawia może mieć coś wspólnego z tibią, więc jej bardziej ufa

/Pozdrawiam

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gitix Pokaż post
Pozdro dla Ciebie ale teraz niekupisz pacca za 150k na 3 miechy, no chyba ze takiego ktorego niedostaniesz, popatrz najpierw na ceny gp na allegro i sobie policz ze ci co niby sprzedaja po te 150k -.- byli by w plecy kilkadziesiat zlotych.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez !Xori! Pokaż post
@ Okrzesik

Dziecko obudz sie pacc ponizej 200k nigdy nie jest pewny, komu oplaca sie sprzedac 150k za max 75zl? Pozdro dla dzieci Tibii
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lynx Pokaż post
na nowych servach pacc chodiz po 80k~;p
do wszsytkich panow wyzej^^ niegdy nei dalem wiecej za pacca niz 120k, rekordem bylo ok 6 transkacji dla mnie i pryzjaciol po 60k, wszsytko sie da kupic. kto powiedzial ze od polakow? dla amerykanina, kanadyjczyka czy tez holendra taki pacc to ok 3h pracy(dla niepelnoletniego pracownika!!)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krabu Pokaż post
Od dawna wiadome jest to, że można zbidnować keyloggera z .rec, ale to tak przy okazji.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krabu Pokaż post
Ehh już była dawno afera o tym, że ktoś w rec dał radę wsadzić kg (nie pamiętam jakiego), więc stfu.

zbindowac to mozna pod wszsytko tyle ze to nie bedzie dzialac, ci co maja hacki to noooby do kwadratu i sami sa sobie winni, a ci co "hakuja" w tibii to akurat z hackerami to maja tyle wspolnego co ja z pracownikiem CIPsoftu

gram prawuie 3 lata, zdarzalo mi sie cheatowac, hacka nigdy nie mialem, ale probujcie jak chcecie, 121 rp czeka