Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2004, 01:25   #113
ariakis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 10 2004

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morphy
ariakis nie obrazaj mnie ...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ariakis
Aż przeraża mnie fakt, że może to być spowodowane tym, że rzeczywiście w tą grę grają też takie indywidua, które mają po 9-13 lat i są przekonane, że komputer i internet dają im nie wiadomo jakie prawa i jacy to oni nie są zajefajni.
Cóż:
Wiek by sie zgadzał - co nie do końca musi oznaczać, że spełniasz pozostałe dwa warunki.
Wyznaję zasadę, że jeśli coś jest kierowane ogólnie(czyli do grupy w ujęciu socjologicznym - bez podawania konkretnych przykładów/wskazywania palcami) - a pojedyńcza osoba(jednostka) bierze to do siebie to oznacza, że coś w tym(mojej tezie/oskarżeniu zazwyczaj) musi być.
Moim zamierzeniem nie było obrazić nikogo - co najwyżej wykpić pewne osoby i ich zachowania w grze. Które w zasadzie wymagają wykpienia i wyśmiania - z racji tego, że wymienione przeze mnie jednostki są akurat na tyle spostrzegawcze, żeby zauważyć kpinę(chociaż nie zawsze zauważają ironię ).
Wykpienie ich spowoduje/spowodować powinno zmieszanie się tych jednostek - co być może doprowadzi do anihilacji ich obecności w obrębie danej gry.
Dochodzi do tego to, że rzeczywiście spore grono osób grających zalicza się do dwóch wymienionych przeze mnie grup.
Co nie oznacza, że zaliczają się do tych grup wszyscy z tego przedziału wiekowego
Jeśli poczułeś się urażony to przepraszam.

Na swoją obronę powiem jeszcze jedno:
Popatrz w swój podpis

p.s.
przepraszam też jeśli niektóre konstrukcje w moich zdaniach wydadzą się niezrozumiałe.
Jestem studentem informatyki, a nie filologii więc nie potrafię pisać w sposób skomplikowany pozostając zawsze zrozumianym

A poza tym mam happy mode on
ariakis jest offline   Odpowiedz z Cytatem