Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2007, 16:10   #180
OnlyShadow
Zbanowany

Data dołączenia: 17 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadol Pokaż post
Wypowiedz na poziomie nooba
Wypowiedź idioty, który nie zrozumie słowa "ironia" czy "sarkazm". Zresztą po co to pochyliłeś, pogrubiłeś i niewiadomo jeszcze co zrobiłeś z tym tekstem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korektor Pokaż post
Czemu? Matematyka wydaje się niezrozumiała i zawiła. Żeby ją zrozumieć, trzeba przysiąść i się uczyć, co jest rzadkie u młodzieży.
A gówno prawda. Jest zupełnie na odwrót. Wystarczy wysłuchać raz, a dobrze. Dla połowy może to wydać się trudne, bo albo nie słuchają nauczyciela i mają trudności, albo dawniej nie słuchali nauczyciela i nie mają fundamentu (tzn. podstaw) do zrozumienia kolejnych rzeczy. Pod warunkiem, że nauczyciel to prosto i zrozumiale wytłumaczy (a w większości przypadków tam jest). Jeśli się zrozumie przedmiot ścisły to NIGDY nie trzeba będzie ślęczeć nad nim w domu. Ja nigdy nie uczę się matematyki w domu, a nie mam z nią problemów (nie biorę pod uwagę sprawdzianów itp, po poziom edukacji w polskich szkołach jest po prostu śmieszny, mówię o konkursach, olimpiadach itp).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuraj Pokaż post
Tibia (jak każdy inny MMO) uczy angielskiego, pod warunkiem, że zadajesz się z ludźmi, którzy naprawdę go umieją. ;p
Tylko na początku, dla kogoś zupełnie nic (lub mało) nie umiejącego. Zresztą czasami aż się żal widzi ludzi piszących "J am is good clicker"(dzisiejsze PQ, na maplestory).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bastash Pokaż post
Nie wiem, jak można być tak ułomnym, żeby w podstawówce/gimnazjum mieć jakiekolwiek zagrożenia. To już jest naprawdę wyższy stopień debilizmu.
Ale niestety tak jest. Aż żal się robi. Nie wiem, jak będzie wyglądać to społeczeństwo za 10 lat.

Ostatnio edytowany przez OnlyShadow - 15-04-2007 o 16:20.
OnlyShadow jest offline