Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior
Wszystkie nazwy przedmiotow, krajobrazow, potworow, broni, to wszystko utrwala sie w pamieci.
|
Ależ oczywiście a potem label to "świstek".
Cytuj:
Dodatkowo jak odpalisz game chat mozesz takze pouczyc sie angielskiego.
|
Game chat? Nie pamiętam, żebym był na takim, na którym nie będzie popełnione co najmniej 10 błędów przez 2 minuty. Tam skupiają się pro-ludzie, którzy nie zadają się z plebsem, bo plebs mówi "Me is rox" a pro-ludzie "He play Tibia". Nie widzisz błędów? Tak myślałem.
Cytuj:
Zaczalem grac w tibie w 2002 roku i od tego czasu bardzo ludzie jezyk angielski, poszedlem do szkoly dwujezycznej (angielski na czele) i zamierzam zdawac mature z angielskiego rozszerzonego.
|
"Ludzie" rozumiem jako "lubie", o to Ci chodziło? Jeśli zacząłeś interesować się j. angielskim dzięki Tibii, to co Ty byś robił w przyszłości, gdyby nie gra?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez globus14
ja gram w tibie i jestem z niczego zagrozony
P.S.:Kto se dobze dzien rozpracuje starczy czasu na wszystko ja fram w tibie okolo 4 godz
|
Jesteś pewien, że z j. polskiego nie masz zagrożenia?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Honasolo
Eistainem (dobrze?).
|
Źle.
Einsteinem.
Cytuj:
Wazniejsza jest znajomosc duzego arsenalu slow niz gramatyka. Ze slow mozesz zlozyc zdanie a sama gramatyka nie da ci nic.
|
To wyobraź sobie taką sytuację:
Znasz słowa "olśniewający", "wspaniały", "cudny" i jeszcze kilkanaście synonimów tych słów ale z gramatyką leżysz. Powiesz do ładnej dziewczyny w Anglii "Ty być cudny"? Uga-buga niech nam żyje Tabaluga.
Jakoś nie byłem w stanie lepszego przykładu wymyślić.