Cytuj:
Oryginalnie napisane przez evaver
mam 20 lat
dziewczyne
prace
studia (zaoczne)
|
Jak na osobe o ktorej mowi sie ze jest juz odpowiedzialna i dojrzala jestes wyjatkowo bezczelny. 20-latek powinien wiedziec jak sie trzeba zachowywac.
Cytuj:
wiez mi ze niegram po 12h dziennie w tibie
no ale cuz
|
Ja tez nie gram a mam 2x wyzszy lvl wiec o czyms to swiadczy...moze sie zastanowimy??
Cytuj:
ty mogl bys grac tyle i nigdy nie bedziesz dobry
bo tu nie tylko chodzi o lvl
gram dla przyjaciol
zeby z nimi pogadac posmiac sie (tak ze z takich jak wy)
|
Sorry ze to napisze ale jesli Twoi "przyjaciele" sa tacy jak Ty to juz sie nie dziwie ze pol swiata tibijskiego nie trawi Polakow. Nabijac sie z kogos to kazdy potrafi...nie swiadczy to o was za dobrze.
Cytuj:
mieszkam w Poznaniu jesli uwazasz ze jestes w stanie pobic mnie w rl
to na priv przekaze adres/telefon mozemy sie umowic
|
Oh plz don't kill me...I pay...plz plz...don't kill me...im noob...plz

No i wlasnie pokazales ile jestes wart...nie mozesz na spokojnie pogadac to bic sie z nim chcesz...ciekawe czym jeszcze nas tutaj uraczysz.
Cytuj:
mam 32 lvl uwazasz ze to tego trzeba grac po 12h dziennie? jesli tak to jestes noobem wybacz 
serio poprostu ludzie ktorzy uwazaja ze maja o czyms pojecie
a pisza takie bzdury denerwuja mnie i to bardzo!
|
Przyganial kociol garnkowi...
Cytuj:
ten co zalozyl tego posta moze nam powie kiedy mozemy sie spodziewac tego ATAKU czy nawet jak on to okreslil WOJNY? twierdzi ze siedzi w tym gownie od poczatku lol wiec moze nam powie?
czekam z niecierpliwoscia
pozdrawiam z wyrazami szacunku
Evaver/Azez/Vebo/Evah/Azebo.....
|
Nie gram na tym swiecie wiec nie wiem co tam sie dzieje...zakladajac jednak ze masz racje i tak moge stwierdzic ze zachowujesz sie w sposob jaki nie przystoi osobie ktora mowi ze moze byc dla kogos "BOGIEM". Dla mnie Twoja osoba na dzien dzisiejszy nie ma nic do zaoferowania...niczego co moglbym sie nauczyc...no chyba ze wiedzy zawartej w slowniku "poprawnej polszczyzny"